Vajna Timinek üzent a telihold: új életet kell kezdenie

Forrás: instagram.com/timeavajna -
Vajna Timi telihold Új élet üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi közösségi oldalán tudatta követőivel: üzent neki a telihold...

Köztudott, hogy Vajna Timi spirituális beállítottságú, korábban már beszámoltunk róla, hogy egy jósnő segítségével vészeli át a gyász fájdalmát. Ezúttal pedig a telihold üzent neki, amit meg is osztott követőivel.

Vajna Tímeának üzent a telihold Forrás: instagram.com/timeavajna

„Engedd el a régi fájdalmat, engedd el, ami zavar, és állj készen az élet egy következő szintjére. Tudd, hogy a régi verziód lejár és átalakul egy újjá.

Engedd el a mérgező kapcsolatokat és szokásokat. Ideje rugalmasnak, nyitottnak és rettenthetetlennek lenni, hogy az új energiák sikerrel, kalanddal és belső felfedezéssel töltsék az életedet. Úgy fejlődsz, mint még soha” – áll Timi bejegyzésében, írta meg a Blikk.

Nem semmi: ezzel a férfival bulizik Ibizán Vajna Timi

Andy Vajna özvegye jelenleg Ibizán tartózkodik, ahol híres barátaival lazít. Nemrég egy születésnapot ünnepeltek, Timi pedig az eseményről fotókat, videókat is posztolt a közösségi oldalára. Az egyiken az egykori híres labdarúgóval, Ronaldóval pózol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.