Gáspár Evelin elárulta: édesapja, Gáspár Győző nincs jó állapotban

Forrás: Instagram/evelingaspar -
Gáspár Győző Gáspár Evelin egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin egy mélyinterjúban elárulta, édesapját nagyon megviselték a Nav-os vizsgálatok. Azóta sem tette túl rajta magát.

Gáspár Evelin elárulta, hogy édesapja azért van ennyire lefogyva, mert még mindig nem tudta túltenni magát a Nav-os vizsgálaton.

Gáspár Evelin 24 éves lett: rengeteget változott Forrás: Instagram/evelingaspar

„Apa férfiasságát nem érintette túl jól, mert egész életében azon volt, hogy eltartsa a családot, hallani sem akart arról, hogy anyukámnak dolgoznia kelljen. A mai napig felhozza a NAV-os témát, teljesen tönkretette a procedúra. Gyógyszereket szed, sokat beszél róla, le is fogyott nagyon, nincs jó állapotban. Egyelőre áll az ügy, bár bebizonyosodott az ártatlanság, mégsem adnak vissza semmit" - mondta el őszintén az nlc-nek adott interjújában Evelin.

Gáspár Evelin elárulta, mi a helyzet indiai szerelmével

Gáspár Evelin a Mokka vendégeként mesélt ázsiai kalandjairól, és választ adott új indiai szerelmvel kapcsolatos kérdésekre is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.