légzés Müller Péter jóga sóhaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 251. rész.

A sóhaj: titok. Először is távozik belőled a fölösleges feszültség. Főleg a mellkasod felső részéből. Minden jógagyakorlat így indul. Ez a lazítás titka, az alsó, rekeszizom-légzés titka, a megnyugvás pszichoszomatikus módja.

Forrás: Dreamstime

Sóhajts!

Fölfelé az égre pedig azért nézel, hogy szabaddá váljon a tüdőd alsó része, ahol belső energiád forrása van. Ha ilyenkor nincs csukva a szemed, látod, hogy milyen gyönyörűséges mindenség lakója vagy. Az emberi képzeletben az égben lakik a szabadság, a mennyország, a fönti világ, az Isten.

Bánatodban, gondodban sóhajtsz, és meglátod, milyen csodában élsz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.