Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 295. rész.

Türelmes embernek nincs naptárja, órája és főleg stopperórája.”

Más szóval: nem számolja az időt. Elkezdett vágyakozni valamire, mágikusan megidézte – és utána megfeledkezett róla. Elengedte. És amikor kérése beteljesedik, ő van a legjobban meglepve. El is felejtette, hogy ő ezt valaha kérte!

Ha valamit nagyon akarsz, nem kapod meg!Forrás: Thinkstock

Úgy tekint rá, mint egy ajándékra. Egyszer csak itt van!

Figyeld meg: ha valamit nagyon akarsz, nem kapod meg! Csak olyankor, amikor már nem is számítottál rá. Elfelejtjük, azt, amikor a vágy megtermékenyített minket. S egyszer csak – hosszú várandóság után – ott van, amire vágyódtunk! Ez a mágikus megvalósítás titka. A kínai bölcsek azt mondják, hogy a várakozás hosszú időszakát nem türelmetlen körömrágással kell tölteni, hanem vidáman! Enni, inni s örülni az életnek addig is, míg valóra válik a vágyunk. Örömmel, derűvel, s laza lelki tartással, a vágy eleresztésével kell élvezni a várandóságunkat. Majd jön, ha jönnie kell!