Müller Péter: "Lesz-e a lobogó lángból örökké izzó, meleget adó parázs vagy ellobban örökre?"

Forrás: Thinkstock -
bölcsesség Müller Péter szeretet láng
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 300. rész.

Szerelmeseknek teszi fel az élet ezt a kérdést. A legtöbb láng fölemészti önmagát. Elég. Nem marad belőle sem szeretet, sem barátság, nem marad belőle tartós, hétköznapi boldogság. Ellobban és emlékké válik, vagy még azzá sem. Nem volt benne az a lehetőség, hogy mint a tábortüzek parazsa a téli hóban, meleget adjon, s élhetővé tegye a hideg éjszakát.

Lesz-e a lobogó lángból örökké izzó, meleget adó parázs vagy ellobban örökre? Forrás: Thinkstock

Mit tehetünk ilyenkor? Semmit. Fogadjuk el, hogy a láng is gyönyörű és csodálatos, de nem volt benne az élethez szükséges, elegendő anyag. Nem volt benne a „lassú tűz” képessége. A legtöbb nagy szerelem ilyen. Mindent felperzsel, s nem marad belőle élhető realitás.

Sokszor egy szeretkezés után is átsuhan bennünk ez a kérdés: vágyom-e még rá, vagy elégett bennem a kívánság?

Müller Péter - A hónap témája: A szerelemhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170814-muller-peter-a-honap-temaja-a-szerelem.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Müller Péter--Müller Péter: "Hiába alszom veled, csak a testedet fogom. A lelked máshol jár"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170814-muller-peter-a-szerelemrol-irta-eheti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 299. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: Veletek nem volt még úgy, hogy féltetek szeretni?http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170807-muller-peter-a-szeretetrol-a-felelemrol-a-sebezhetosegrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 298. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Kellene egy tolmács, aki lefordítja, mi jár a nők lelkében"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170721-muller-peter-a-noi-lelekrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 296. rész. Müller Péter--Müller Péter: "A nagy barátságok éppolyan ritkák, mint a nagy szerelmek"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170727-muller-peter-az-igaz-baratsagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 297. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: " Ha valamit nagyon akarsz, nem kapod meg!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170710-muller-peter-a-vagyakozasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 295. rész. Müller Péter--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.