bölcsesség Müller Péter szeretet szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 351. rész.

Ez a szívek titkos összekötöttsége. Hiába van saját szíved, hiába ver csak neked, ha szeretsz valakit, az ő szívét is érzed, veszed az adását, s ha bajba kerül, azt érzed te is, hogy „Jaj!" Az a mulatságos, pufók kis angyalka, Ámor, a szerelem angyala, amikor a nyilával belelő a piros szívedbe, ezt szimbolizálja. Megsebzett.

Alig van ember, aki ne érezte volna, hogy a szívébe valami tényleg belenyilall, ha bajban van, akit szeret Forrás: Shutterstock

A szerelem bekötötte a saját szívedbe a másik szívét, és most már az ő adását is veszed: állandóan rá gondolsz, s hiába van melletted, még mindig egy kicsit távol van: azt szeretnéd, hogy egymásban legyetek. Hogy kettőtöknek egy szíve legyen.

Érdekes, hogy ez főleg a szerelemnél van így. A szeretetnél ritkábban. Amikor egy bölcs görög filozófust megkérdeztek, mi a különbség a szeretet és a szerelem között, azt mondta, csak annyi, hogy a szerelem azt jelenti, hogy nagyon, nagyon, nagyon szeretni. Néha halálosan.

Müller Péter: "Egyébként hontalan vagyok"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180727-muller-peter-a-szeretetre-vagyasrol-ismerosrol-otthonrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 350. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Tudattalanul tesszük magunkat beteggé, tudattalanul leszünk szerelmesek"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180727-muller-peter-a-sorsteremto-hatalomrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 349. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Gyakran csakis a testünkkel tudjuk megnyugtatni egymást"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180727-muller-peter-a-testi-kapcsolat-hatasairol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 348. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Barátságra, szeretetre, szerelemre is hangoltnak kell lennihttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180727-muller-peter-a-hangoltsagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 347. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Vannak közönséges gondolatok. És vannak varázsgondolatok"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180625-muller-peter-a-varazsgondolatok-teremto-erejerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 342. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Szeress akkor is, ha most még nem szeretnek!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180529-muller-peter-a-megelolegezett-jokedvrol-derurol-szeretetrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 339. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.