Müller Péter: "A test kielégülni, a szerelmes beteljesülni akar"

"Forrás: Shutterstock " -
bölcsesség lélek Müller Péter szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 353. rész.
A test kielégülni, a szerelmes beteljesülni akar Forrás: Shutterstock

A mai világ, az okostelefonok, a pénz és az „egyszer élünk" világa már nem igen érti a lélek nyelvét. Elfeledkezett róla az értelmetlen rohanásban, az önzésben, a szüntelen szorongásban, és a mindent eluraló technika rémuralmában. A gyerekeket nem tanítani, hanem nevelni kellene. Mindkét nyelv fontos, de megtanítani őket elsősorban az elfeledett lélek nyelvére kell, a szépség, a szeretet, a szerelem és a jóság nyelvére, mely az emberiségnek az anyanyelve.

Müller Péter: "A nemi szervünk a legőszintébb bennünk"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180831-muller-peter-a-szexualis-elmenyrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 352. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A szerelem azt jelenti..."http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180827-muller-peter-a-szerelemrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 351. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Tudattalanul tesszük magunkat beteggé, tudattalanul leszünk szerelmesek"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180727-muller-peter-a-sorsteremto-hatalomrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 349. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Félni, szomorkodni, levertnek lenni lehet egyedül is"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180716-muller-peter-a-maganyrol-az-emberrol-mint-tarsas-lenyrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 345. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Ha párkapcsolatban élsz, ne sértődj meg, ha a párod néha azt mondja..."http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180709-muller-peter-az-igazsagrol-es-annak-ellenkezojerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 344. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Szeress akkor is, ha most még nem szeretnek!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180529-muller-peter-a-megelolegezett-jokedvrol-derurol-szeretetrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 339. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.