Müller Péter: Hazugság nélkül nem élnénk túl

Forrás: Shutterstock -
eszme igazság Müller Péter hit hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 432. rész.
A földi életet bizonyos fokú hazugság és önáltatás nélkül nem is lehetne talán átvészelni Forrás: Shutterstock

Legnagyobb hazugság az, hogy nem tartható. Ez a legravaszabb hazugság. Végtelenségig persze nem, de a hazugság nagyon időtálló, évezredeket kibír. Hatalmas munkával, és villámgyors igyekezettel gyógyítja magát. Megsérül, eltörik, és másnap már jár, fut, szalad. A hazugság legnagyobb trükkje az, hogy az ember nem tudja, hogy hazudik. Fogalma sincs róla. Tekintete tiszta, hite acélos, százezer százalékosan bizonyos abban, hogy igazam van! Igazam!!! – csak éppen nincs igaza. A földi életet bizonyos fokú hazugság és önáltatás nélkül nem is lehetne talán átvészelni. A luftballon is színes, pedig elég egy tűszúrás, és kiderül az igazság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.