Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Dundika családjáról mesélt

Forrás: Peller Mariann -
ezoterika Majoros Hajnalka Peller Mariann Dundika Utazás a lelked körül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Utazás a lelked körül Peller Mariannal vendége ezúttal Majoros Hajnalka, azaz Dundika volt, aki nyíltan beszélt a magánéletéről és a spiritualitáshoz fűződő viszonyáról. 

PM: Kivel tudsz olyan témákról beszélgetni, mint a lélek, a sors vagy a spiritualitás?

Majoros Hajnalka: Van olyan barátnőm, akivel meg szoktuk ezeket beszélni, de Petit (Majka) nem nagyon érdeklik az ilyen témák. Ez az a témakör, amit inkább megtartok magamnak. Tipikus férfi. Bár tudom, hogy ő is sok mindenben hisz, de azért mi, nők picit jobban rá vagyunk kattanva erre a témára.

PM: Te miben hiszel? Mit hozol otthonról e tekintetben?

MH: Én abban hiszek, hogy tudom irányítani az életemet. Amit pedig otthonról hozok, egyfajta női, anyai minta, amit édesanyámtól kaptam.

Ennek az a lényege, hogy a nő dolga, hogy a családot összetartsa és az otthon melegét biztosítsa.

Majoros Hajnalka (Dundika) a gyermekeivel, Mariánnal és Olivérrel Forrás: Instagram/majoroshajnalka

A férfinak pedig igenis el kell mennie és ő az, aki a hátán cipeli a munkát. Ettől függetlenül nyilván anyu is dolgozott és én is dolgoztam, dolgozom is. Hiszen szerintem az sem feltétlenül jó, ha én hátradőlök, és kizárólag ezzel foglalkozom. A mai világban nem sok olyan lány lehet, aki kizárólag az anyaságban tud vagy akar kiteljesedni. Ugyanakkor képzeld, amikor mi először megbeszéltük Petivel, hogy készen állunk a családalapításra, ő feltette nekem a kérdést, hogy hajlandó lennék-e otthon maradni a gyerekeinkkel és csak és kizárólag velük foglalkozni? És én furcsa módon, azonnal rávágtam, hogy hogyne! Ezzel szerintem egyfajta női karmát egyenlítek ki.

PM: Azt gondolom, hogy sorsszerű találkozás volt a tiétek Majkával. Te hogy érzed?

MH: Mindenképpen! Nekem az első házasságomban nem jött össze a gyerek, három évig próbálkoztunk. Amikor pedig Petivel találkoztunk, éreztük, hogy mi együtt szeretnénk családot alapítani. És mivel tudtuk, hogy időbe telhet a dolog, hamar nekikezdtünk. Aztán borzasztó gyorsan összejött, harmadik hónapra megfogant Marián. 6-7 hónapja voltunk együtt akkor.

PM: Milyen érdekes, hogy ez a lélek ilyen gyorsan megérkezett hozzátok! Mintha csak azt várta volna, hogy megtaláld végre az ő apukáját.

MH: Igen és ugyanúgy néz ki! Egy igazi klón, félelmetes. Olivér pedig rám hasonlít. De Peti és Marián kapcsolata leírhatatlanul rendkívüli. Nagyon szoros. Pedig Peti egy Oroszlán, Marián pedig Skorpió, szóval valószínű, hogy a későbbiekben lesznek kisebb-nagyobb összezörrenések. Sokat fognak tanulni ezekből mindketten, ezt Peti is tudja. Mégis, kettejük lénye között megmagyarázhatatlanul erős kapocs van, ezt érzem én is.

Peti és Marián kapcsolata leírhatatlanul rendkívüli Forrás: Instagram/majesz187

PM: Megállapodott volna Peti valaha, ha ti nem találkoztok?

MH: Szerintem nem (nevet). Bízzunk benne, hogy nem... Szerintem, nagyon kellettünk mi egymásnak. Én azért kellettem Petinek, hogy ő teljes értékű férfivá váljon. Tudod, mi nagyon jó időben találkoztunk, igazi sorsszerű találkozás volt ez. Ha mondjuk, 10 évvel ezelőtt találkoztunk volna, akkor nem biztos, hogy együtt maradunk.

PM: Volt valaha olyan élményed, ami megmagyarázhatatlannak tűnt?

MH: 13 éves voltam, amikor elveszítettem a nagymamámat, akihez különösen erős szeretet-kapcsolat fűzött. A temetése után az egyik unokatesóm nálunk aludt. Elalvás előtt a mamáról kezdtünk beszélgetni, és a halálról. A polcon volt egy képem a mamáról, amin sajnos már beteg volt, de tőle kaptam. A kép mellé tettem azt a cetlit is, amire ő írt pár sort nekem.

Amikor róla kezdtünk beszélgetni, ez a cetli szépen, lassan lehullott a földre.

Ezt akkor meg is magyaráztuk magunknak, hogy biztos a mama ott volt velünk és így üzent. Jó hinni az ilyesmiben. Tudom, hogy itt van velem. Biztos vagyok benne, hogy látja a gyerekeimet is. Szerintem muszáj hinni valamiben vagy valakiben.

PM: Peti ilyen szempontból milyen? Ő miben hisz?

MH: Peti abban hisz, hogy ha ő valahol jót ad valakinek, akkor jót is fog visszakapni. És abban is hisz, hogy ha valami rosszat tesz, akkor azért bűnhődni fog. Ezért gyakran segíti az embereket.

Hajni még nem találkozott a tarot kártyával, de a Novák László asztrológussal való beszélgetés igen fontos felismerésekhez vezetett a számára.

Peller Mariann és Dundika Forrás: Peller Mariann

NL: Egy nagy arkánumot húztál, ami azt mondja nekem, hogy a nőiesség teljes tárházával rendelkezel. Ugyanakkor magába foglal egy nagyfokú titokzatosságot, amitől ellenállhatatlanná válsz a férfiak szemében, mert érdekes leszel tőle. Ennek van spirituális tartalma is, hagyatkozhatsz az intuíciódra.

MH: Nálam nagyon működnek a megérzések, tulajdonképpen csak azokra hallgatok.

NL: Ez a lap azt jelenti, hogy az anyaság rendkívül fontos az életedben. Rengeteget tanulsz magadról, sőt a spirituális énedről is az anyaság megélésén keresztül. A következő lap pedig azt mutatja, hogy tele vagy érzelemmel, hatalmas érzelmekkel, de ez nem tud kitörni. Bár vannak apró kisülések, de nem tudod áramoltatni, kiadni az érzéseidet. Ezért mindig lehet benned egy hiányérzet, hogy elmondtad, hogy „szeretlek", mégis, mintha nem az jönne ki belőled, amit valójában érzel. Mintha a szó nem lenne elég.

MH: Ezt a műsort Petinek is látnia kell! Sokszor van, hogy ő azt mondja nekem, hogy nem látja rajtam a nagy érzelmeket. Holott én ugyanúgy megélem azokat, csak én mindig úgy érzem, hogy valakinek a földön kell maradnia. Azért, hogy tisztán tudj gondolkozni.

PM: Lehet, hogy épp ezzel tudtad megfogni őt, hogy titokzatos voltál?

MH: Biztos vagyok benne, hogy ezzel fogtam meg. Engem mindenki feleségül akart venni, most már tudom, miért! (nevet)

Utazás a lelked körül Peller Mariannal minden vasárnap 16:30-tól a LifeTv műsorán.

Peller Mariann a jóga erejérőlhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180206-peller-mariann-a-joga-erejerol-mesel.htmlTavaly decemberben találtam rá egy olyan jógaórára és tanárra, amire a leginkább szükségem van. Ha igazán belegondolok, erre a jóga típusra mindenkinek szüksége lenne. December óta heti rendszerességgel járok, mert kell, szükségem van rá, a testemnek és a lelkemnek is. Peller MariannOrigoUtazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Jakupcsek Gabriella őszintén mesélt a hitérőlhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180205-utazas-a-lelked-korul-peller-mariann-nal-jakupcsek-gabriella-a-hiterol.htmlAz Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal című, LifeTv-n futó műsorom vendége ezúttal Jakupcsek Gabriella volt, aki őszintén mesélt hitről, Istenről és befelé fordulásról. Peller Mariann--Peller Mariann Schobert Norbival való találkozásáról mesélhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180129-peller-mariann-schobert-norbival-valo-talalkozasarol-mesel-utazas-a-lelked-korul.htmlSchobert Norbi erős személyiség, olyan, aki mellett nem lehet elmenni anélkül, hogy észre ne vennéd. Norbi tud valamit, (amire egyébként rengetegen vágynak), aminek köszönhetően már nagyjából húsz éve ismerjük a nevét, és tudjuk, hogy mi mindent összehozott eddigi élete során. Peller Mariann--Utazás a lelked körül Peller Mariannal: Schobert Norbi életről, halálrólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180129-utazas-a-lelked-korul-peller-mariannal-schobert-norbi-eletrol-halalrol.htmlUtazás a lelked körül Peller Marainnal című, LifeTv-n futó műsorom eheti vendége Schobert Norbi volt. Norbi őszintén beszélt lélekről, kapcsolatokról, életről, halálról. Peller MariannFotó: Marton Szilvia - OrigoPeller Mariann Pataki Zitával való találkozásáról mesélthttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180119-utazas-a-lelked-korul-peller-mariann-pataki-zitaval-beszelgetett.htmlLétezik az a mondás, hogy „Segíts magadon, az Isten is megsegít!" Édesanyám igen gyakran mondogatta nekem egy időben. Különösen jól jött ez a főiskolán, majd az egyetemen, amikor egy-egy megmérettetésre készültem. Peller Mariann--Utazás a lelked körül Peller Mariannal: Pataki Zita édesapja haláláról mesélhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180116-pataki-zita-edesapja-halalarol-mesel-peller-mariann-utazas-a-lelked-korul-cimu-musorban.htmlA LifeTV-n futó Utazás a lelked körül Peller Mariannal című műsor e heti vendége Pataki Zita lesz, aki édesapja haláláról is mesélt a kamerák előtt. Peller Mariann--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.