Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Kammerer Zoltán

Forrás: Videa/LifeTV -
ezoterika Peller Mariann spiritualitás Utazás a lelked körül Kammerer Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó volt a vendégem az Utazás a lelked körül című műsoromban. Fogadjátok szeretettel!

Peller Mariann: Első ránézésre te igazi, ízig-vérig férfi vagy, ezért azt gondoltam, hogy a megmagyarázhatatlannak tűnő dolgok távol állnak tőled. De tévedtem. Szoktatok ti, pasik beszélgetni ilyesmikről?

Kammerer Zoltán: Igen, én szoktam, de leginkább csak saját magammal. (nevet) Igaz, hogy fordultam már szakemberhez is segítségért, de azt is titokban. Nyitott vagyok, és úgy érzem, hogy nyitottnak is kell lenni az ilyen dolgok felé.

PM: Te miben hiszel?

KZ: Én mindenben egy picit: Istenben, a sorsban, a sorsszerűségben. Minden azért-nak megvan a miértje - szeretem ezt a mondást. Szerintem a számmisztikában is van valami, ahogy az asztrológiában is. Egy időben volt olyan horoszkópkönyvem, amiben napokra bontva meg volt, hogy mi várható. Sok mindenben hiszek, és sokszor keresem az összefüggéseket.

Kammerer Zoltán Forrás: Videa/LifeTV

PM: Volt olyan, amikor találtál is valamilyen összefüggést?

KZ: Volt egy-két olyan versenyem, igen. Például éveken át rémisztgettek minket azzal, hogy Athénban, az Olimpián biztosan hátszél lesz. Nekünk, magyaroknak nem fekszik olyan jól a hátszél. Ezért rossz érzéssel mentem neki a versenynek. Közvetlenül a kezdés előtt valóban már-már viharos hátszél volt a pályán. Azonban amikor elindult a verseny, hirtelen megfordult, és szembeszél lett belőle. Ekkor minden idők egyik legnagyobb négyes győzelmét arattuk az Olimpiák történetében. Mikor felálltunk a dobogóra, ment a Himnusz, megfordultam, ránéztem a pályára, láttam újra a tarajos hullámokat, addigra ismét viharos hátszél fújt. Addig is hittem, hogy valami van, de attól kezdve még inkább biztos voltam benne, hogy valakinek kell lennie odafönt, aki irányít mindent.

PM: A versenyek előtt előfordult már, hogy imádkoztál, vagy kértél bárkitől segítséget?

KZ: A verseny legrosszabb része nem a fárasztó felkészülés, vagy maga a viadal, hanem a verseny napját megelőző este és éjjel. Tudod, hogy időben kell lefeküdnöd, és akkor könnyen túlizgulja a dolgokat az ember. Olyankor szoktam fohászkodni. Általában semmit nem kérek, se kegyelmet, se győzelmet, egyszerűen csak egy jó alvást, hogy tudjak aludni, és kipihenten vághassak neki a másnapnak. A rajtvonalon állva pedig azt szoktam még kérni: mindegy, mi lesz az eredmény, csak igazságos legyen! Mert mindent el tudok fogadni, ha az igazságos.

PM: Azt hiszem, neked nagyon helyén van a szíved, mert nem kérsz önző dolgot, csak igazságot. Előfordult, hogy olyasmit láttál vagy hallottál, amit nehéz lenne tudományosan megmagyarázni?

KZ: Lehet, hogy valaki kinevet, de én biztos vagyok benne, hogy vannak szellemek. És abban is hiszek, hogy voltak ezt megelőző életeink.

Sőt, az előző házban, ahol éltem, éjszakánként olyan hangokat hallottam, mintha járkálna valaki az emelten. Egy barátomé volt a ház, mikor említettem neki, hogy mit tapasztaltam, csodálkozva megerősítette, hogy míg ott lakott, ő is hallotta a zajokat.

"Biztos vagyok benne, hogy vannak szellemek" Forrás: Peller Mariann

Ami viszont mély nyomott hagyom bennem, hogy amikor gyerek voltam, egyik este kinéztem az ablakon, és láttam, ahogy a szomszéd idős nénit elvitték, miután meghalt. Utána sajnos évekig láttam a szobámban a néni szellemét, de hiába szóltam a szüleimnek, nem hitték el, csak legyintettek.

PM: Tudtad, hogy a gyerekek 4 éves korukig érzékelik a más dimenziós lényeket, így a szellemeket is, mert még nyitva van a harmadik szemük?

KZ: Igen, tudom. A saját fiamnál is tapasztaltam, hogy háromévesen sok mindent mesélt, amiket látott. Olyan emberek vagy szellemeik jártak nála, akik még a születése előtt eltávoztak az élők sorából, ő mégis tudta, hogy kik azok. Elmondta, hogyan néznek ki, és tökéletesen illett rájuk a leírás.

Zoli tele volt kérdésekkel, ezért várta már a Gyurkó Katalin, védikus asztrológussal való találkozást.

GYK: Neked Skorpió aszcendensed van, milyen „meglepő", ez egy vizes jegy. Ezt választottad magadnak, mielőtt leszülettél a Földre, hogy ennek a jegynek a jellemzőin keresztül tapasztalj egész életed során.

KZ: Én választottam, vagy Ő döntött helyettem?

GYK: Ez a te választásod volt, a lelkünk választhat. Az asztrológia felfogásában nagyon sok előző életünk volt, és ezt a jelenlegi életünket is megterveztük előre. A képletedben pedig ezt a bizonyos élettervedet látom én. Régen úgy tartották, hogy több száz év is eltelt itt a Földön, mire újra leszületett egy-egy lélek. Ma azonban már pár évtized után újraszületünk, többek között ezért is vagyunk ilyen sokan. Amit viszont hoztál magaddal: biztos vagyok benne, hogy te voltál már hajós, valószínűleg sokat hajóztál előző életeidben is. Rengeteg nyugtalanságot hozol magaddal, mintha állandóan mozgásban lettél volna, ezért nehezen eresztettél gyökeret, de azt gondolom, ez a mostani életedben is megjelenik.

KZ: Maximálisan.

Kammerer Zoltán és Peller Mariann Forrás: Peller Mariann

GYK: Négy bolygód van a Halak jegyében is, ami nemcsak arról szól, hogy te szereted a vizet, és nagyon tehetséges vagy minden vízi dologban, hanem arról is, hogy rengeteg érzelem van benned, de azt erősen elnyomod. Nem szereted kimutatni az érzelmeidet, de biztos vagyok benne, hogy nagyon tudsz szeretni.

KZ: Tényleg nem mutatom ki az érzéseimet. Sokszor panaszkodtak erre. Én tudom, hogy van bennem érzelem, de semmi nem jön ki, akárhogy is szeretném, nem jön.

PM: Szegény nők! De mondani azért szoktad, hogy szeretlek?

KZ: Dehogyis! Csak nagyon vészes helyzetben.

PM: De a kislányodnak azért mondod, hogy szeretlek?

KZ: Hát persze! Az egészen más.

GYK: Ez az előbb említett négy planéta ráadásul a gyerekek területére esik. Ez azt jelenti, hogy nagyon szereted a gyerekeket, és jól kijössz velük. Valószínűleg lesz még gyereked!

KZ: Az nagyon jó lesz! Szeretnék még gyereket. Ha jönnie kell, csak jöjjön.

GYK: De arra is van esély a horoszkópod alapján, hogy bár vállalod a gyerekeidet, mégis úgy alakul, hogy végül nem melletted nőnek fel. Mintha minden gyereknek más lenne az édesanyja.

KZ: Ez is abszolút életszerű.

Utazás a lelked körül Peller Mariannal minden vasárnap 16:30-tól a LifeTv műsorán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.