Gréta konyhája saláta vegán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyakunkon a bikiniszezon, így nem árt még több salátát beiktatni az étrendünkbe. De hogy ne legyen unalmas a sok zöldség egyvelege, dobd fel a vacsorádat egy különleges, egészséges öntettel!

A saláta tökéletes táplálék: az ebédet és a vacsorát is ezzel kellene kezdeni, de önmagában, főételként is megállja a helyét.

Forrás: Thinkstock

A saláta nem a cukros-ecetes paradicsomsaláta vagy káposztasaláta, hanem az, amikor az otthon létező legnagyobb tálba mindenféle ropogós friss zöldet összevágsz, és feldobod egy csodás öntettel. Ha szeretnél isteni, de egészséges, kevés kalóriát tartalmazó öntetet készíteni a salátádra, kattints IDE a 11 kedvencemért!

15 tipp, hogy felpörgesd az anyagcserédethttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150416-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-15-tipp-hogy-felporgesd-az-anyagcseredet.htmlA mozgásszegény életmód, az irodai munka, a sok finomított élelmiszer mind lassítja az anyagcserét, ami a korunk előrehaladtával amúgyis egyre lomhább. A salaktalanítás ilyenkor különösen fontossá válik, hiszen a méreganyagok kipucolásával serkentheted az anyagcserédet is. Íme, 15 trükk, amiket érdemes kipróbálni.Stőhr Gréta--A krumpli 50 árnyalata - isteni receptek, amik után megnyalod mind a 10 ujjadat!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150217-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-a-krumpli-50-arnyalata.htmlHa eddig unalmasnak gondoltad a krumplit, a következő receptek után biztosan megváltozik majd a véleményed!Stőhr GrétaThinkstockTökéletes ebéd a rohanó hétköznapokra - saláta, ami percek alatt elkészülhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150116-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-dobozos-uveges-salata-gyors-es-egeszseges-ebedre.htmlSokszor azért választasz valami egészségtelen, kalóriadús ebédet a munkahelyeden, mert nincs időd otthon bíbelődni, és előkészíteni az ételeidet? Mutatunk egy szuper megoldást!Stőhr Gréta--Diós-almás brokkolisaláta őszrehttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141007-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-dios-almas-brokkolisalata.htmlNem csak akkor érdemes salátát enni, amikor fogyókúrázol: az őszi immunerősítéshez jól jön, ha gyakran fogyasztasz egészséges, vitamindús ételeket. A brokkoliban rengeteg a tápanyag, párolás és grillezés helyett próbáld ki egy őszies salátában!Stőhr Gréta--Az őszibarack salátába is mennyei - próbáltad már?http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140821-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-grillezett-oszibarack-salata.htmlNyersen, reggelire fogyasztva vagy joghurtba keverve imádjuk az őszibarackot, kóstoltuk már levesnek is, ám van ennek a gyümölcsnek olyan elkészítési módja is, amit megéri kipróbálni a következő napokban. Stőhr GrétaOrigoIsmerd meg a saláták királynőjét!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140731-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-egzotikus-kuszkusz-a-salatak-kiralynoje.htmlPróbáltad már a kuszkuszt? Ha nem, most itt az ideje: ez a finomság ugyanis salátának és köretnek is kiváló, ráadásul egészséges is.Stőhr Gréta--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.