Bereczki Zoltán énekesek válás operett ügyvéd Szinetár Dóra per szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy szerelemnek indult, mégis véget ért Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán házassága. A pár hallgat, s talán sosem beszélnek arról, hogy pontosan mi is vezetett a kapcsolat felbomlásához.

Nem véletlen, hogy a sztárok egyik közismert ügyvédjét, Mester Csabát bízta meg az egykori sztárpár érdekeik képviseletével. Az ügyvéd azonnal ki is adott egy közleményt, hogy ha valaki valótlanságot vagy a volt házaspár jogait sértő cikket jelentet meg, akkor azonnal bírósághoz fordulnak.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Napok óta cikkek tucatjai láttak napvilágot Szinetár Dóráék válásáról, így könnyen lehet, hogy a pár súlyos milliókat keres majd a perekkel, amelyeket indítanak az újságok ellen. A pénz minden bizonnyal nem vigasztalja őket, még akkor sem, ha a szakemberek szerint karrierjük is megszenvedheti az elválást, hiszen párban az eladhatóságot tekintve is erősebbek voltak, mint szólóban.

Tipp! Megszabadult hajától a fiatal énekesnő. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.