Nagy szerelmi horoszkóp februárra

szex horoszkóp szerelem február ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mérlegek szerelmi élete remekül alakul februárban, a Nyilasok pedig igen szenvedélyesek lesznek ebben a hónapban. Böngészd át szerelmi horoszkópunkat!

Kos


Páros: Februárban sok kellemes és romantikus pillanatban részesít kedvesed, nem lesz okod a panaszra. Szép ajándékokat is kaphatsz, csupán meg kell súgnod, miket szeretnél.
Páratlan: A szerelem napja könnyen meghozhatja számodra egy kedves ember megérkezését, aki nem fog fukarkodni a bókokkal, odaadó viselkedésmóddal. Hagyd, hogy levegyen a lábadról.

Istockphoto
Istockphoto

Tipp: Minden Kos használja ki azt a lehetőséget, hogy a világ középpontjába kerülhet.


Bika


Páros: Érzelmek terén a hónap legelején kissé meginoghat a lábad alatt a talaj. Féltékenység gyötörhet, melyet kivételesen nem fogsz véka alá rejteni. Vigyázz, ne hagyd, hogy a zöld szemű szörny teret nyerjen!
Páratlan: Sok flörtben lesz részed, de az igazi valahogy csak nem akar megérkezni. Viszont valamelyik flörtből egy nagyszerű üzleti kapcsolat vagy barátság lehet, így érdemes időt fektetni az ismerkedésbe.

Tipp: Állj a realitás talaján, lásd a fától az erdőt.

Tanácstalan vagy szívügyekben? Kérdezd Gazdag Enikő párkapcsolati szakértőnket!



Ikrek


Páros: Fáradt és kissé nyűgös leszel a hónap elején, de kedvesed odaadása megnyugtatóan hat rád, sőt, egyenesen feszültségoldó hatással bír. Jól fog esni minden közösen eltöltött óra, és a simogatások is.
Páratlan: Keresed az igazit, de a túlzott akarás most nem visz eredményre, legalábbis a hónap elején biztos nem. 21-e után viszont hirtelen megváltoznak a dolgok, és feltűnhet valaki a színen...

Tipp: Ne kételkedj az érzelmeidben, rendszerint pontosan tudod, kivel hányadán állsz.


Rák


Páros:
Páratlan: társkeresésben

Istockphoto
Istockphoto


Tipp: Hidd el, hogy sikerülhet mindazt valóra váltani, amiről álmodsz.


Oroszlán


Páros: Szaturnusz most arra sarkall, hogy felelősségtudatosabban viselkedj kedveseddel, s ne bántsd meg, még akkor sem, ha úgy érzed, megérdemelné. Légy megértő, neki is lehetnek rossz időszakai.
Páratlan: Több oldalról érkezhetnek hozzád impulzusok, de most könnyen belegabalyodhatsz valaki olyan hálójába, aki csak játszani akar veled. Légy körültekintő, ne a külsőségek alapján ítélj.

Tipp: Kezelj mindent a helyén, fontos, hogy hallgass a belső hangodra.


Szűz


Páros:
Páratlan: párra lelj

Tipp: Ne vezéreljen a hevesség, ha érzelmekről van szó. Légy megértő.


Mérleg


Páros:
Páratlan: levesz a lábadról

Tipp: Bármit megkaphatsz, amire csak vágysz. Mit is szeretnél? Mondd ki bátran!

Nektek bejönnek a horoszkópok?



Skorpió


Páros: Vénusz közbenjárásával sok romantikában lesz részed, már régóta vágytál arra, hogy kedveseddel újra elmerüljetek az érzelmek tengerében. Tiéd a pálya!
Páratlan: Eltökéltséged most nagy segítségedre lesz abban, hogy kiszemelt áldozatodat behálózd. Tedd mindezt úgy, hogy ne érezze, ő csak egy zsákmány! Érezze megtisztelve magát!

Tipp: Február az elmélyülés időszaka, add át magadat az érzések kavalkádjának.


Nyilas


Páros: Szenvedélyed túlfűtöttségről árulkodik, Mars elképesztő impulzusokat küld feléd, még az a szerencse, hogy rohamtempódat kedvesed nemcsak követi, hanem egyenesen rajong ezért az énedért!
Páratlan: Ha még nem talált rád a szerelem, épp itt az ideje. Azért vagy jó helyzetben, mert a havi csillagállások a tartós kapcsolatok kialakulásának kedveznek, csupán ki kell mozdulnod otthonról.

Istockphoto
Istockphoto

Tipp: Jól tervezd el, mikor és mit teszel, mert épp az fog történni, amit előre megálmodtál!

Bak



Páros: Vágyaid épp úgy teljesülnek, ahogy eltervezted. Ha még nem kérték meg a kezed, akkor ez végre megvalósul. Ha gyermekáldásra vágysz, akkor ehhez érkezett el a megfelelő pillanat!
Páratlan: Bár minden idődet feladataid megoldásába, ötleteid megvalósításába ölöd, azért nem ártana észrevenni, hogy valaki a te kegyeidre áhítozik. Hagyd magad elcsábítani és szeretni.

Tipp: Ne utasíts vissza semmit, amit most a másiktól ajándékba kaphatsz.


Vízöntő


Páros: Álmodozásod nem ismer határokat, de végre visszatérsz a földre, két lábbal állsz újra a realitás talaján, így párod is újra azt az embert szeretheti, akit régóta imád. Légy az, aki vagy, nem kell Csipkerózsikát játszani!
Páratlan: Nem lesz okod panaszra februárban, gyakorlatilag csak meg kell álmodnod vágyaid pasiját, aki hirtelen ott terem majd az orrod előtt. Eleinte el sem akarod hinni, pedig ez a valóság...

Tipp: Optimizmusod vezet eredményre, ha érzelmekről van szó!


Halak


Páros: Érzékenyebb és törékenyebb leszel ebben a hónapban, főleg azért, mert a Nap hamarosan a te jegyedbe lép. Fontos, hogy ne érzelgősködd túl a dolgokat, az vitákat eredményezhet.
Páratlan: Minden feléd érkező impulzust készpénznek veszel, s ez nem jó reakció. Próbálj kissé reálisabb lenni, így kisebb a valószínűsége, hogy megsérülsz, ha nem jön össze egy kaland.

Tipp: Ne értelmezd félre a dolgokat, kezeld újdonsült ismerősödet vagy kedvesedet barátként, ne "érzelmi bombaként". Ha az utóbbit teszed, az könnyen felrobbanhat.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Babonák, amikről még sosem hallottálhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110127-a-legerdekesebb-afrikai-babonak.htmlMás a csillagjegyed, mint hiszed!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110127-mas-a-csillagjegyed-mint-hiszed.htmlTitkok az életvonalról - mit rejt a tenyered?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110113-titkok-az-eletvonalrol-mit-rejt-a-tenyered.htmlHoroszkópod elárulja betegségeidethttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101028-horoszkopod-elarulja-betegsegeidet.htmlHoroszkópod elárulja, mit sportolj!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101014-horoszkopod-elarulja-mit-sportolj.htmlSteiner Kristóf: Angyal párducmintás szárnyakkalhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101213-steiner-kristof-angyal-parducmintas-szarnyakkal.htmlMutasd a a csillagjegyed, megmondom, miben vagy tehetséges!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101206-mutasd-a-a-csillagjegyed-megmondom-miben-vagy-tehetseges.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.