Fashion Week: Szenvedélyes kollekciót mutatott be a Kata Szegedi

Budapest Central European Fashion Week
Budapest Central European Fashion Week - Budapest Central European Fashion Week
fashion week divatbemutató divathét Budapest Central European Fashion Week
A Budapest Central European Fashion Week exkluzív rendezvényén, Nemes Márton műtermében mutatták be a Kata Szegedi brand 2024/2025-ös őszi-téli kollekcióját. A szinte kortárs performance-ként is értelmezhető esemény a Don Julio együttműködésével jött létre.

Magyarországon először a Budapest Central European Fashion keretében mutatták be a Kata Szegedi márka 2024-2025 őszi-téli kollekcióját. Az ismert hazai tervezőpáros Szegedi Kata és Benus Dániel különleges látványvilágot vitt színpadra. 

Budapest Central European Fashion Week Szegedi Kata
"Kata és Dani rendkívül mai, friss munkái táplálkoznak a kortárs hazai zenéből és művészetből, és ők is sokakat inspirálnak szenvedéllyel és a divat iránti elhivatottsággal tervezett kollekcióikkal."
Forrás: Budapest Central European Fashion Week 

Szegedi Kata és Benus Dániel nem csak a hazai divatvilág meghatározó szereplői, hanem nemzetközi kifutókon is többször bizonyítottak már ikonikus darabjaikkal. 

Megtisztelő számunka, hogy egy olyan világhírű luxus márkával dolgozhatunk közösen, mint a Don Julio. A brand filozófiája közel áll hozzánk, hiszen a mi történetünk és munkásságunk alapjait is egyaránt az jelenti, hogy a szívünket követjük, miközben szenvedéllyel törekszünk a kreativitásunk kifejezésére. Egy igazi mérföldkő számunkra, hogy a 2024/2025-ös őszi-téli kollekciónkat egy olyan márkával karöltve mutathattuk be először, ami elkötelezetten támogatja a kiemelkedő tehetségeket a világ számos pontján

 – mondta el Szegedi Kata, a Kata Szegedi márka egyik tervezője. 

A Budapest Central European Fashion Week programsorozaton több mint húsz márka és 2024 legújabb trendjei mutatkoztak be, amelyekből ebben a cikkünkben adunk egy kis ízelítőt. A divathét fő helyszíne a Szépművészeti Múzeum volt, ez az épület adott otthont a catwalk show-knak és kollektív bemutatóknak, amelyek legizgalmasabb pillanatait a fotógalériánkban tekintheted meg.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.