Claudia Schiffer szerint ez a cipő illik igazán az 50 feletti nőkhöz

Claudia Schiffer, csizma, divat, tavasz
GC Images/Celebrity Sightings In New York City - January 31, 2024 - Gotham
fashion week claudia schiffer cowboy csizma
Ha a tavaszi/nyári cipőtrendekre gondolunk, először a szandál és a vászoncipő jut eszünkbe. Azt gondoljuk, hogy csizmákat, bakancsokat csak a hidegebb napokon lehet felvenni, ám Claudia Schiffer exmodell és stílusikon ezt alaposan megcáfolta legújabb outfitjével.

Claudia Schiffer szerint a csizmák 2024 tavaszán is divatosak lesznek. Az exmodell megmutatta, melyik számít kötelező darabnak, és ezt ráadásul az 50 feletti nők is bátran viselhetik. 

Claudia nemrég Isabel Marant barna cowboycsizmáját viselte, az utcán kapták lencsevégre. A lábbelihez laza, túlméretezett kötött pulcsit, egy egyszerű farmert és egy színben és anyagában passzoló táskát viselt. Az összeállítás stílusos, mégis tökéletes a hűvösebb tavaszi hétköznapokra. A finom aranylánc visszafogott eleganciát kölcsönöz a megjelenésének. 

Celebrity Sightings In New York City - January 31, 2024
Forrás: GC Images/Celebrity Sightings In New York City - January 31, 2024

A szett egyébként tetszés szerint variálható alkalomnak megfelelően, a kötött pulcsit blúzra cserélhetjük, a farmert pedig egy midi szoknyára. A csizma középmagas szárának köszönhetően magas és alacsony nőknek is kitűnő választás, színe miatt pedig sokkal jobban illik egy tavaszi szetthez, mint a fekete lábbelik. 
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.