Felismerhetetlen torták - te tudod, melyik édesség és melyik nem?

Felismerhetetlen torták
Forrás: Egy Csepp Figyelem Alapítvány -
átverés torta videók játék
Felismerhetetlen torták? A követők rajonganak azért, hogy nem tudják, éppen felismerhetetlen tortákat, vagy valamilyen más terméket vágnak ketté a TikTok videókban. Ti kitalálnátok? Lássuk a videókat!

Felismerhetetlen torták terjednek a TikTokon? Azt mindenki tudja, hogy Amerikában imádják az emberek az édességet, azt azonban kevesen fogják kitalálni a következőkben, hogy felismerhetetlen maszkokba bújtatott tortákról, vagy az eredeti termékről van szó! Ugyanis a legújabb TikTok trend, ami elterjedt a világban csupa édesszájú felhasználónak készült!

Felismerhetetlen torták
Felismerhetetlen torták terjednek a TikTokon!
Forrás: Fotó: Margitay Klára

 

A kihívás lényege csupán annyi, hogy a videók készítői tortákat sütnek, melyeket beburkolnak egy zöldség, konzerv, alapanyag, vagy akár egy ajtódísz külsejével - persze ehető formában  -, a nézőknek pedig ki kell találnia, hogy vajon mit vágnak fel egy-egy videóban. Tortát vagy az eredeti terméket? 

A tojás, a mogyorókrémes doboz, vagy a bolti tejeskávé látszólag mind csak egy átlagos termék. Azonban, amint belevág a videó készítője, lehet, hogy kiderül valamelyikről, hogy valamilyen terméknek álcázott torta. Nézzétek meg a videókat, és találjátok ki, hogy "cake or fake"!

Azonban nem csak a felismerhetetlen sütemények, de a majonéz is nagy szerepet kap mostanában a TikTokon, sokan például a hajukra kenik, mert elképesztő hatást vált ki! 

Ha pedig egy igazán tökéletes torta receptre vágytok , a linkre kattintva kiválaszthatjátok kedvenceteket, vagy lessétek meg a következő videót.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.