Kegyetlenül elbántak a szépséggel - Bordák nélkül pózol a gyönyörű modell

fashion week retusálás Photoshop
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon úgy tűnik, hogy a gyönyörű Victoria's Secret modell, Lais Ribeiro bordák nélkül pózol a márka legújabb katalógusában.

Néhány napja attól volt hangos a világsajtó, hogy egy népszerű divatcég gyakorlatilag kiretusálta a fiatal modell térdét a képekről - az erről készült fotót itt nézheted meg. Most pedig a Victoria's Secret világhírű fehérneműmárka fogott mellé azzal, hogy hihetetlenül karcsú derekat "varázsoltak" az egyik modellnek.

Forrás: Victoria's Secret
Forrás: Victoria's Secret

Nem tudni, mit szólt a róla készült fotókhoz Lais Ribeiro modell, hiszen a képszerkesztők virtuális plasztikai műtétet hajtottak végre rajta - teljesen eltüntették a szépség bordáit. A fiatal nőnek így lehetetlenül vékony dereka lett, pedig Photoshop nélkül is tökéletes alakkal áldotta meg a sors. Felesleges feltenni a kérdést, miért kell túlzásba vinni a képi korrekciót, helyette érdemes nevetni azokon a hibákon, amiket elkövetnek a Photoshop-mágusok.

Képes egyetlen nő átverni az egész világot? - Johanna, a női pápa történetehttp://www.life.hu/szepulj/20120801-takacs-nora-johanna-a-noi-papa-botranyos-tortenete-a.htmlSzőrteleníts természetesen, cukorgyantával!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120801-hogyan-legyek-jo-no-hljn-takacs-nora-a-legjobb-majdnem.htmlPamela Anderson spermával szépül?http://www.life.hu/szepulj/20120730-erdekes-modszerrel-lesz-szep-a-dogos-sztar-pamela-anderson.htmlKatalin hercegnő őszül - Itt a leleplező fotó!http://www.life.hu/szepulj/20120731-a-szep-katalin-hercegno-haja-lenott-kilatszott-par-osz-hajszala.htmlSzőrtelen elvárások - Férfihónaljak az olimpiánhttp://www.life.hu/szepulj/20120730-olimpia-es-trend-a-ferfihonaljak-kozul-a-termeszetesen-szoros.html6 merénylet, amit soha ne kövess el a hajad ellenhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120718-elrontott-frizurak-es-csunya-haj-5-merenylet-amit-soha.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.