Erre sokáig emlékezni fogunk! Kilógó mellbimbójával okozott meglepetést Emma Watson

mell fashion week mellbimbó Emma Watson ruha vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emma Watsont már évekkel ezelőtt a legstílusosabb fiatal sztárnak kiáltották ki. A szépséges nővé érett gyereksztár a minap mégis olyat művelt, amire sokáig emlékezni fogunk.

A 22 éves színésznő egy Los Angeles-i filmpremieren jelent meg egy különleges, hát nélküli ruhában. A kamerák előtti forgolódást és a színésznő pózolását viszont csak lassan tudta követni a pókhálóvékony pántokkal rendelkező maxiruha, így egy pillanat alatt fény derült Emma Watson gardróbtitkára.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ő is, ahogy a legtöbb hollywoodi sztár, melltartó helyett mellbimbótapaszt visel az estélyi ruhák alatt. A forgolódás közben ez a kis átlátszó kiegészítő előbukkant a ruha alól, ami kínos pillanatokat okozott a színésznőnek. Emma Watson a másnapi lapok címlapján értesült arról, mekkorát is hibázott. A mellbimbótapaszos villantást itt nézheted meg! Pedig ezt a bakit leszámítva a színésznő káprázatosan festett a többrétegű, nude színű ruhában, igaz, jó lett volna, ha egy kis derekat is mutat, hiszen olyan csinos alakja van.

Nevetségesen nézett ki! Hatalmas divatbakit vétett a mindig stílusos világsztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20120903-rachel-weisz-golden-globedijas-szineszno-nevetsegesen-nezett-ki-a-bournehagyatek.htmlCiki divatbakit vétett a gyönyörű Miranda Kerrhttp://www.life.hu/szepulj/20120720-kivillant-a-csodaszep-modell-miranda-kerr-alsonemuje.htmlHatalmas combjait akarta eltakarni az énekesnő, óriási divatbakit vétetthttp://www.life.hu/legytrendi/20120706-oriasi-divatbakit-vetett-az-enekesno-christina-aguilera.htmlSzörnyű divatbakit vétett a csinos világsztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20120625-szornyu-divatbakit-vetett-a-csinos-vilagsztar.htmlAmikor a pasik hibáznak - Divatbakik férfisztároktólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120327-divatbakik-ferfi-sztaroktol-russell-brand-bradley-cooper.htmlA legnagyobb nyári divatbakik: Tedd - ne teddhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110606-a-legnagyobb-nyari-divatbakik-tedd-ne-tedd.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.