Kim Kardashian feneke nagyobb, mint valaha

Forrás: AFP -
megnyitó kim kardashian ruha ceruzaszoknya fenék lánc Miami
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lovagi páncélingre emlékeztető szettben mulatott a valóságshow-sztár, amely csak még jobban felhívta a figyelmet hatalmas hátsójára.

Mint a szegény lány Mátyás király meséjében, úgy öltözött fel Kim Kardashian egy megnyitóra Miamiban: volt is rajta ruha, meg nem is. Ceruzaszoknyája és hasát megvillantó felsője láncokra emlékeztető anyaga alól áttetszett a celebmami fehérneműszettje, nem is beszélve a mára védjegyévé vált hatalmas hátsójáról, amelyre az ezüstösen csillogó összeállítás csak még jobban felhívta a figyelmet.

Forrás: AFP

Kim természetesen képmegosztó oldalán is közzétette a szettet, ám ide kattintva elölről-hátulról megcsodálhatod Kanye West menyasszonyának nem mindennapi öltözékét. Mindössze egy kérdés maradt: jól áll neki vagy sem?

Hogy tetszik Kim Kardashian szettje?

A króm és a lila mindent visz - körömtrendek tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20140312-koromlakkok-2014-tavaszara-gellak-termeszetes-kormok-kromos-szinek-orchidealila.htmlA tűzpiros lakkok és a francia manikűr sosem megy ki a divatból, ami nem is baj, hiszen mi is imádjuk a klasszikus dolgokat. Ha azonban idén tavasszal szívesen kirpróbálnál valami különlegeset és trendit, akkor megmutatjuk, milyen színekkel érdemes próbálkoznod. TrendOrigoIrány a természet: kúszva, mászva, esetleg úszva is megközelítheted!http://www.life.hu/kult/20140312-kulturalis-programajanlo-marcius-13-21.htmlVégre itt a tavasz, irány a szabad levegő! Szervezz sportos programokat a Life.hu-val!Kult--Jaksity Kata: "Nincs elhallgatás, nincs takargatás"http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20140312-szily-nora-interju-jaksity-kata-teves-musorvezetovel.html16 és 9 éves fiai után most várja kislánya érkezését. Látom a szemében a kiegyensúlyozottságot, pedig nem oly rég még házassága válságáról olvashattam. Jó pár sztereotípiával kellett már megküzdenie az életében. Legutóbb akkor, amikor az örömhír kapcsán a fanyalgók vélekedéseivel szembesült. De felülemelkedett rajtuk...Szily NóraFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.