fashion week stílusmustra Sarah Jessica Parker Scarlett Johansson Emma Watson Jennifer Connelly szépség stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kanárisárga kiegészítők, üde árnyalatok és sok-sok hasvillantás jellemezte az elmúlt napokat. Ami meglepett bennünket, az az volt, hogy csalódnunk kellett kedvenc stílusikonunkban, a hét legszexibbje pedig egy állapotos világsztár lett. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája.

Bezárkóztak a színésznők

A Noé című film két főszereplője, Emma Watson és Jennifer Connelly is igen zárt darabokat választottak a premierre. Mindketten elegánsak voltak, annak pedig külön örültünk, hogy Emma Wes Gordon ruhája hátul igen különleges volt. Amit hiányoltunk, az a kreatív hajköltemény - ezt ugyanis már annyira megszoktuk a Harry Potter sztárjától.

Forrás: Northfoto

Ki volt a csinosabb?

Kié a legszebb has?

A héten sem maradhatott el a hasvillantás:Jamie Chung szolidra vette a figurát, a kabátjáért pedig ölni tudnánk. Kristen Ritter is jól tette, hogy megmutatta hasizmait, Kim Kardashiant nézve azonban gondolkodóba estünk. Az nem lenne fair, ha azt mondanánk, hogy ez a stílus csakis a vékony lányoknak áll jól, hiszen lapos hasa lehet egy kerekebb nőnek is. Kim Kardashian helyében azonban mi nem vettük volna fel ezt a ruhát. Kell magyarázni, miért?

Forrás: AFP, Northfoto

Kinek áll jobban a hasvillantás?

A sárga kötelező tavasszal!

Egyre jobban szeretjük az élénksárgát, különösen kiegészítőként. Jessica Alba tökéletesen festett, mint mindig, Nicki Hilton cipőjére pedig azóta fáj a fogunk, amióta megpillantottuk.

Forrás: AFP

Kanárisárga: igen vagy nem?

Hová lett a szexin stílusos Sarah Jessica Parker?

A divatikonnal valami történhetett mostanában: a gardróbjából előkerültek a kislányos göncök, fodros ruhák, fura darabok. Imádjuk, amikor a színésznő a lehetetlen dolgok kombinálásával tökéleteset alkot, ám szerintünk a héten ez most nem jött össze neki.

Forrás: AFP

Hogy tetszik SJP új stílusa?

A natúr vagy a füstös a nyerő?

Kirsten Bell színésznő azt próbálgatta, melyik szemsmink passzol hozzá jobban. Mi abszolút a natúrra voksolnánk, az erős fekete make up ugyanis még kisebbé teszi Kristen amúgy sem túl nagy szemeit.

Forrás: AFP, Northfoto

Melyik szemsmink áll jobban Kristennek?

A hét legszexibbje

Scarlett Johansson színésznő az Amerika kapitány: A tél katonája premierjén mutatta meg, hogy egy várandós kismama is lehet eszméletlenül szexi. A csinos anyuka egy 2009-es Armani Prive csipkecsodát viselt - fantasztikusan nézett ki!

Forrás: AFP

Hogy tetszik Scarlett szettje?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.