Sarah Jessica Parker smink nélkül Szex és New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Smink nélkül kapták lencsevégre a minap Sarah Jessica Parkert. Hát nem ez a fotó az, amit a színésznő szívesen viszontlát magáról. 

Oké, oké, tudjuk, hogy festetlen arccal a hétköznapokban senki sem olyan ragyogó, mint amikor hosszú órákat tölt a tükör előtt, de azért a Szex és New York stílusikonját mégiscsak megrázó ennyire elhanyagoltan és a koránál jóval idősebbnek látni.

Forrás: Northfoto

De a színésznőnek nem is az arcán, hanem a kézfején döbbentünk meg leginkább, el sem tudjuk képzelni, mi történhetett vele. A paparazzifotót itt nézheted meg!

A magyar hírességek közül néhányan azonban saját maguk posztolnak fotót festetlen arccal. Lilu például így néz ki smink nélkül, Tatár Csilla így fest natúr arcbőrrel, itt pedig Dobó Katát láthatod a maga természetességében.

Polgárpukkasztás Mariah Carey módjahttp://www.life.hu/trend/20140531-mariah-carey-hatalmas-dekoltazzsal-tusarkuban-keltett-feltunest-a-metron.htmlCelebpartikra - ahova egyébként igyekezett is - tervezett, köldökig dekoltált ruhában, tűsarkú szandálban szállt metróra Mariah Carey. A híresség persze, hogy nem maradt észrevétlen. TrendOrigoMeztelenül pózol C. Ronaldohttp://www.life.hu/trend/20140520-a-spanyol-vogue-cimlapjan-c-ronaldo-a-real-madrid-focistaja-es-kedvese-irina-shayk.htmlMerész fotózást vállalt be Cristiano Ronaldo barátnőjével, Irina Shaykkal együtt. A Real Madrid játékosa szupermodell párja mögött a spanyol Vogue címlapján meztelenül pózolt.TrendOrigoCentiről centire rövidül Kapócs Zsóka hajahttp://www.life.hu/trend/20140519-kapocs-zsoka-szineszno-frizuraja-latvanyosan-megvaltozott.htmlA házasságával és válásának bejelentésével néhány hete a címlapra kerülő Kapócs Zsóka a minap arról beszélt, hogy külföldre utazik. Így is tett, legutóbb Innsbruckból posztolt a Facebookjára. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.