stílusmustra Keira Knightley Angelina Jolie Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Odavoltunk a különleges lábbelikért, rajongtunk a pöttyökért, és öröm volt nézni, hogyan csapott össze a vörös szőnyegen Hollywood két nagy riválisa. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája.

Ha egy szín beválik, azt jól jegyezd meg!

Volt idő, amikor nem rajongtunk Keira Knightley stílusáért, mára azonban a színésznő feltétlen hívei lettünk. Az Erdem metálzöld ruha és a madármintás Valentino estélyi is ott volt a hét legszebb darabjai között. A színésznő a héten a füstös make upot részesítette előnyben, ami csodásan áll neki. Ha te is hasonló sminkről áhítozol, itt már megmutattuk, hogyan készítheted el.

Hol van már a tengerészstílus!

A pöttyök abszolút legyőzték a csíkokat idén nyáron. America Ferrera és Diane Kruger is ezt a mintát választották - stílusban mindkettőjükhöz passzolnak a pöttyök, Diane azonban ismét úgy kombinálta a színeket, mint kevesen Hollywoodban. Crop top, csőszoknya és egy ütős színű cípő - így kell ezt csinálni!

Egyszerűen, feketében

Persze nem mindenki mert nagy dolgokra vállalkozni. A héten Jennifer Aniston hónapok óta először mutatkozott együtt vőlegényével. Emiatt minden bizonnyal annyira izgult, hogy már nem volt ideje agyalni a szettjén, és kikapta az első ruhát a szekrényéből. Angelina Jolie sem volt sokkal kreatívabb, de ő legalább egyedül is képes megállni a vörös szőnyegen.

Visszafogottan, stílusosan

Letícia királyné a múlt héten leiskolázta Katalint, erre azonban a héten nem volt alkalma, Vilmos herceg felesége ugyanis nem jelent meg nyilvános eseményen. Sebaj, mi górcső alá vettük az asztúriai szépség szettjeit. A spanyol király felesége sem tud hibázni: remekül állt neki a kisfekete és a púderszínű szett is, azt pedig külön díjazzuk, hogy a frizurájával is szívesen trükközik. És bár láthatóan izmos a hercegné, szerintünk jobban tenné, ha néhány kilót felszedne magára. Tudjuk, hogy trendi a ropikar, és millió dolga van egy királynénak, de azért rajongunk a nőies formákért.

Hódíts extra cuccokban!

Li Bingbing színésznő szettjeit azért imádjuk, mert ő aztán nem fél egyedi ruhákat választani a vörös szőnyegre. A fekete, fehér és sárga Giambattista Valli kreáció egy igazi mestermű, amit Li-n kívül kevesen tudnának így viselni. Persze a napsárga Stephane Rolland ruha sem éppen egy hétköznapi darab, nem is tudunk dönteni, melyik áll jobban a szépségnek.

A hét cipellője

Emily Blunt színésznő nővérét eddig nem jegyeztük a legstílusosabb sztárok között, ám Felicity Blunt a héten vitte a prímet, legalábbis a cipők terén. Imádjuk az ilyen extra, kifinomult darabokat!

Forrás: AFP

Hogy tetszik Felicity cipellője?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.