Viszlát, szexistennő-frizura! Scarlett Johansson anyukásra vágatta a haját

Forrás: AFP/Mandy Wang -
esküvő frizura színésznő terhesség hajvágás Scarlett Johansson sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy látszik, Scarlett Johanssont is utolérte az "anyuka leszek, hát levágatom a hajamat" gondolat. A színésznő idén egyszer már levágatta a haját és úgy tűnik, nem áll meg: még rövidebb frizurára váltott. Hol vannak már azok a hirtelenszőke Monroe-loknik?

A tarkóján rövidre vágott, a homlokánál hosszabbra hagyott új frizurával lépett a minap az utcára Scarlett Johansson. A színésznőről készült friss fotókat itt nézheted meg. Úgy gondolja, sokkal kevesebb macera lesz a rövid hajjal, amikor majd a kicsivel kell foglalkoznia? Nem olyan biztos az!

A hosszú vagy a rövid haj macerásabb?

A 29 éves színésznő jelenleg első gyermekét várja Romain Dauriac francia újságírótól, akivel azt tervezik, egy hónapon belül összeházasodnak. Hol? Egyelőre titok, de a pletykák szerint Párizs vagy Hamptons lehet a helyszín. Kíváncsian várjuk!

Forrás: AFP/Mandy Wang

Scarlett Johanssonnak 9 hónapos terhesen kötik be a fejét?http://www.life.hu/intim/20140723-scarlett-johansson-es-volegenye-romain-dauriac-augusztusban-osszehazasodnak-akkor-a-szineszno-9.htmlA szőke bombázónak nemsokára megszületik az első gyermeke. Lehetséges, hogy még a kicsi világra jötte előtt megházasodik a színésznő?Intim--Scarlett Johansson van olyan jó, mint Marilyn Monroehttp://www.life.hu/trend/20140711-scarlett-johansson-a-dolcegabbana-divathaz-sminkkollekciojanak-reklamjaban.htmlA szexi színésznő a Dolce&Gabbana legújabb sminkkollekciója kedvéért adott a régi hollywoodi életérzésnek.TrendOrigoVégre jó minőségben is megcsodálhatjuk a tök pucér Scarlett Johanssont - videóhttp://www.life.hu/kult/20140620-scarlett-johansson-meztelen-jelenetei-az-under-the-skin-filmben.htmlVégre élvezhető minőségben is megcsodálhatjuk a színésznő sokat emlegetett meztelen testét– írja az Origo.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.