Julianne Moore-ról egyszerűen nem tudjuk levenni a szemünket

Forrás: Getty Images -
fotózás fotó címlap takarítás vörös haj Julianne Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Julianne Moore az a fajta színésznő, aki képes bennünket bármelyik pillanatban megbabonázni. Legutóbb a Beach magazin számára készültek róla olyan fotók, amelyekről nehéz levenni a szemünket.

Most éppen sötétebb vörös a haja, amely kiemeli hófehér bőrét és gyönyörű szemeit. Julianne Moore 53 évesen is dögösebb, mint a huszonéves sztárok többsége. Elképesztő kisugárzása van!

Forrás: Getty Images

A színésznő, aki két kamaszgyerek édesanyja, a magazin kérdésére elárulta, ő hogyan birkózik meg azzal, hogy két tinit kell nevelnie. A trükk, hogy úgy kell őket irányítania, hogy a srácai azt higgyék, nem üti bele az orrát a dolgaikba. Ráadásul ismerned kell a barátaikat vagy mi folyik a bulikban.

Forrás: Getty Images

A magazinnak elárulta azt is, hogy valószínűleg csak nagyon kevesen tudják róla, milyen szívesen takarít. Julianne Moore egyébként nemrég lányával közösen pózolt a Vogue-ban, amely kifejezetten a vörös hajú sztároknak szentelt néhány külön oldalt.

Mutasd a hajszíned, megmondom, milyen vagy!

A vörös hajúak temperamentumosak és könnyen elragadja őket a hév, sosem rejtik véka alá azt, amit gondolnak. Szeretik, ha minden tekintet rájuk szegeződik, szívesen kerülnek a társaság középpontjába. Démoni hajszínük a szenvedélyt, a tüzességet képviseli, a szőke után ezt az árnyalatot tartják leginkább szexinek az erősebb nem képviselői. Kreatívak és energikusak, a legapróbb tevékenységeket is képesek nagy odaadással végezni. Hajlamosak a meggondolatlanságra, ami miatt akaratlanul is megbánthatnak másokat. Nem vörös a hajad? Korábbi cikkünkből megtudhatod, milyenek a szőke, a barna vagy a fekete hajú emberek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.