Chloe Grace Moretz fashion week Irina Shayk stílusmustra Kim Kardashian ezüst mustra Rihanna cipő Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Díjátadók helyett a héten premiereken hemzsegtek a világsztárok. Meg is mutatjuk, kié volt a legdögösebb dekoltázs, és az is kiderül, milyen színű a filmcsillagok kedvenc cipője 2014 nyarának legvégén. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája.

Ezüst cipellő, mint a mesében

A héten a kiegészítők terén az ezüst szín vitte a prímet. Jessica Alba - akinek hétköznapi szerelését te is lemásolhatod - a királykék Zac Posen kreációhoz egy Giuseppe Zanotti mulest, azaz papucscipőt húzott, ami eszméletlen dögös volt, ugyanakkor elegáns is. Ez a lábbeli volt számunkra a hét egyik kedvenc darabja. Chloë Grace Moretz is egy különleges ezüst cipellőben pózolt a vörös szőnyegen, ám az övé egy igazi romantikus darab volt: az egyszerűnek tűnő Miu Miu szandál sarka roppant egyedi volt.

Nude ajkak helyett

A sztárok mostanában többnyire a nude ajkakat erőltetik. Mi is szeretjük a visszafogott stílust, a színeket azonban hiányoljuk. A héten szerencsére volt két bátor jelentkező, akik szembementek a nude egyeduralmával: Rihanna fukszia színű rúzsát imádtuk, csakúgy, mint Jessica Lowndes rózsás ajkait.

Még egy kis fukszia

Nem csak Rihanna szavazott a héten erre a színre! Julia Garner és Liz Goldwyn színésznők is olyan ruhákat választottak, amikbe a tervezők csempésztek egy keveset a következő szezon egyik divatszínéből. Az ötlet szuper, hiszen ez tényleg egy feltűnő szín, így aki nem akar olyan hatást kelteni, mint Riri, annak marad a szolidabb, ám mutatós megoldás.

A hét dekoltázsa

Irina Shayk ellopta a show-t a Herkules berlini premierjén: a modell nagyon szexi volt a piros overállban, nem csoda, ha minden szem rá szegeződött. A mostanában kőkeményen diétázó Kim Kardashian sem aprózta el a dolgot: fekete szettjéből gyakorlatilag minden kilátszott, már ami a kebleket illeti. Szerinted szexi, ha egy nő gyakorlatilag prostinak öltözik? Mi erről korábban már beszélhettünk egy stylisttal - a cikket itt olvashatod.

A hét legfurcsább szettje

Nem hagyhattuk ki, hogy megmutassuk nektek Rita Ora csupaezüst szettjét. Az énekesnő DKNY szerelése elég futurisztikusra sikeredett, ehhez jött még az extrém cipellő, a tépett frizura és az élénk rúzs. Meglepő kombináció, az biztos!

Forrás: Norrthfoto

Hogy tetszik Rita Ora szettje?

Life.hu tipp

Tökéletes keblek és hosszú combok csatája - így öltöztek fel a világsztárok a Sin City: Ölni tudnál érte premierjén!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.