Kényelmes őszi lábbelire vágysz? Válassz kiscsizmát a tűsarkak helyett!

Forrás: Thinkstock -
fashion week cipő csizma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reggelente már fázik a lábad egy körömcipőben vagy egy balerinában, de a bélelt, téli csizmákhoz még semmi kedved? Ha kényelmes és jól kihasználható darabokra vágysz, segítünk, hogy megtaláld az idei kedvenc darabodat!

Egy bakancs mindig jól jön

Ma már nemcsak akkor érdemes egy bakancsot beszerezni, ha túrázni mész, hiszen a hétköznapokban egy boyfriend farmerral vagy kötött ruhával is simán viselheted. Ha klasszikus bakancs helyett kicsit extrább darabra vágysz, akkor is találsz majd kedvedre valót!

1. Wink & Sport (Asia Center) - 7.500 Ft, 2. Bershka - 19.995 Ft, 3. Vagabond - 120 euró, 4. Deichmann - 8.990 Ft, 5. Salamander, Orange label - 39.990 Ft, 6. MK Áruház (Asia Center) - 5.900 Ft Forrás: --

Az idei tél slágere a vagány motoros csizma

Bőr vagy bőr hatású nadrágokhoz istenien passzolnak, de hordhatod farmerral, csinos kisruhával vagy egy stílusban merőben eltérő csipkeszoknyával is. Kényelmesek és nagyon stílusosak!

1. Mango - 39.995 Ft, 2. Massimo Dutti - 145 font, 3. Deichmann - 8.990 Ft, 4. Vagabond - 100 euró, 5. Salamander, Hispanitas - 52.990 Ft, 6. Bershka - 22.995 Ft Forrás: --

Visszafogott darabok

Ha többnyire rohangálással töltöd a napodat, és épp az eső sem esik, akkor válassz egy kényelmes, hasított bőr darabot. A barna minden árnyalata hódít, de beruházhatsz akár egy kék kiscsizmára is - ez is nagyon sok mindennel kombinálható!

1. Zara - 17.995 Ft, 2. Mango - 23.995 Ft, 3. CCC - 15.900 Ft, 4. Wink&Sport (Asia Center) - 5.900 Ft, 5. Levis, 6. MK Áruház (Asia Center) - 3.900 Ft Forrás: --

A szerző kedvence:

"Abszolút a motoros csizmák, olyannyira, hogy szeptember végén, még a jó időben beleszerettem egybe, amit nem bírtam otthagyni. Imádom! Ezerféle módon viselhetem: ha laza napom van, akkor farmerral, de vettem már fel szűk, kötött ruhával is. A bakancsomat pedig évek óta nyúzom, mit is mondhatnék, az egy igazi alapdarab :-)"

Őszi trendek

A motoros csizma mellé kéne egy vagány bőrdzseki? Itt már mutattunk néhány csinos darabot az idei kínálatból. Ha pedig farmervásárláson töröd a fejed, kattints ide - ebben a cikkben mutattunk szuper darabokat 10.000 forint alatt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.