Lehetsz kislány és szexi díva is - őszi szoknyakörkép

fashion week szoknya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki mondta, hogy csak a nyárnak és a napsütésnek járnak a csinos szoknyák? Ősszel sem kell lemondanod a legnőcisebb ruhadarabról - lássuk, miből válogathatunk a boltok polcain!

Kötött, az év slágere

Már nem egyszer írtunk arról, milyen divatosak idén a kötött holmik. Igen, nemcsak pulóver, de szoknya is készül kötött anyagokból. Kombináld őket egyszerű blúzzal vagy farmeringgel - nagyon csinos lesz a végeredmény!

1. Asos - 45.72 euró, 2. Zara - 11.995 Ft, 3. MK Áruház - 2.900 Ft, 4. Tophop, 5. Lilla Papai

A legcsajosabb darabok

A ceruzaszoknyák még szűkebbek, és jó pár centivel hosszabbak, mint az előző szezonban, de mi ezt cseppet sem bánjuk. Persze ha van kedved, szemtelenül mini szoknyácskákban is megmutathatod a combjaidat, sőt, válaszhatsz áthajtós darabot is. Az anyagok terén a flitterek és a bőr, műbőr különösen népszerűek.

1. Mango - 9.995 Ft, 2. MK Áruház - 5.900 Ft, 3. Nest - 26 font, 4. H&M - 2.990 Ft, 5. Zara - 9.995 Ft

Nem csak kislányoknak

Idén ősszel hódít az A-vonal és a hullámos aljú szoknyák, a hosszuk pedig lehet egészen rövid, de midi is. Arra azonban figyelj, ha a combjaid kicsit erősebbek, semmiképp se válassz nagyon hullámos aljú miniszoknyát.

1. Reserved, 2. Mango - 21.995 Ft, 3. H&M - 3.990 Ft, 4. Shiva - 1.990 Ft, 5. Nanushka

Gardróbfrissítés őszre

A tökéletes őszi cipőt keresed? Itt már megmutattuk kedvenc darabjainkat. Kéne egy jó farmer? Ebben a cikkben 10.000 forint alatt válogathatsz. Ha pedig szívesen viselnéd az október trendszínét, a bordót, itt már megmutattuk, hogyan kombináld más színekkel.

A szerző kedvence:

"Nincs éppen piszkafa lábam, így nem szívesen próbálkozom nem szűk darabokkal, még akkor sem, ha nagyon tetszenek. A ceruzaszoknyát azóta imádom, amióta divat, és a tévhitekkel ellentétben igenis lehet benne járni! Ami fent van a listámon, az most egy bőr szoknya - millió felsővel kombinálható, nagyon csajos, nagyon vagány! Kötött holmik pedig télen minden mennyiségben jöhetnek, ez alól a szoknya sem lesz kivétel."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.