fashion week stílusmustra Marion Cotillard mustra Jennifer Lopez Camilla Alves
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopezről eddig a már-már közönségesen felsliccelt estélyik és az extrém csillogás jutott eszünkbe, az utóbbi időben azonban úgy fest, sokat finomodott a világsztár harsány stílusa. Olyannyira, hogy még a divatérzékeny Marion Cotillarddal is felveheti a versenyt. Következzen a Life.hu stílusmustrája. 

Letisztult fazonok helyett

Idén kétségkívül nagy divat a ruhák egyszerű szabását egy kicsit kislányossá tenni: Anne Hathaway ragyog, de nem bántuk volna, ha nem hullámos a ruha alja. Nicole Kidman a szokásos dívás stílusát kissé bohémra cserélte, és meg kell hagyni, remekül áll neki!

Óvatosan a tupírral!

Kacey Musgrave vidámmá tette a napunkat: vajon miért vetemedik egy fiatal nő arra, hogy ilyen mennyiségű tupírral dobja fel a frizuráját? De Kellie Pickler is jobban járt volna, ha átlapoz néhány divatlapot indulás előtt: akkor ugyanis tudhatná, hogy manapság a tökéletesen megkomponált szempilla és az igencsak mű hatású szemsmink már idejétmúlt. Mi inkább tanulunk Larion Oscar sminkmestertől, mint a szöszi celebtől!

Mániájuk a divat

A napokban zengtünk ódákat a kötött holmikról, de azt nem gondoltuk, hogy lesz olyan sztár, aki bevállalja mondjuk a Celine tetőtől talpig kötött szettjét. Nos, Rihanna megtette, az eredményt ti is láthatjátok... Blake Lively stílusáért azonban még mindig odáig vagyunk - tőlünk megkapta a legcsinosabb kismama címet is.

Ez ám az elegancia!

Egyszerű, ugyanakkor roppant szexi szabás, egyetlen pántos szandál és nem akármilyen kisugárzás - Camilla Alves a héten is elbűvült bennünket. A színmániás Jessica Chastain pedig ezúttal egyszerű feketében mutatta meg, nem kell ahhoz egy különleges árnyalat, hogy ragyoghasson a vörös szőnyegen.

Life.hu tipp

Elegancia felsőfokon - less be Maxima királyné gardóbjába!

Légy egyedi!

Persze úgy is meg lehet varálni egy fekete, nadrágos szettet, hogy az eredmény még izgalmas is legyen. Ciarához remekül illett a bőr kertésznadrág, kevés sztáron tudtuk volna ezt elképzelni. JLo pedig meglepett bennünket, nem is kicsit: most már az ő gardróbjáért is ölni tudnánk...

Heti kedvenc

Persze, hogy Marion Cotillard, és persze, hogy Diorban. Épp az ő karcsú alakjára tervezték ezt a csodás couture ruhát, ő azonban az ezüst clutchcsal és a vibráló színű topánnal szuperizgalmassá tette a szettet. Erre mondják, hogy a vérében van a stílus!

Forrás: AFP

Hogy tetszik Marion Cotillard szettje?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.