Hús-vér nők vetkőztek, hogy bátorítsanak másokat is, szeressék a testüket

Forrás: Facebook/Beata Tiškevič -
kampány fotózás tükör bátorítás testképzavar hús-vér test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A WE.WOMEN elnevezésű fotósorozatban 12 nő vetkőzött le fehérneműre és szembesült tükörképével. Vannak közöttük idősebbek, fiatalabbak, vékonyabbak, dundibbak. Az akció célja, hogy felhívja a figyelmet arra az irreális testképre, amivel ma mindennap találkozhatnak a nők az újságokban.

Egy litván fotós, Neringa Rekašiūtė, egy újságíró, Beata Tiškevič és egy kommunikációs specialista, Modesta Kairytė fogott össze, hogy arra bátorítsa a nőket, szeressék a testüket. 12 nő vett részt a fotózáson. Le kellett vetniük a ruhájukat (és a gátlásaikat), mert csak fehérneműben pózolhattak a tükör előtt. A képekből kiállítás nyílt - IDE kattintva nézegetheted meg a többit!

A 12 bátor nő Forrás: Facebook/Beata Tiškevič

A „modellek" többsége súlyos testképzavarral küzdött, legtöbbjük szégyellte a testét. Volt közöttük bulimiás, anorexiás, bőrproblémás, és akadt, aki legyőzte a mellrákot... Mi csak nagyszerű nőket látunk csodaszép fotókon.

Reméljük, a projekt elérte célját, vagyis ezek a bevállalós nők még több sorstársukat ösztönzik majd arra, hogy fogadják el és szeressék a testüket. Mert tökéletes test bizony nem létezik...

Korábban is írtunk már hasonló kezdeményezésekről: például az Instagramon indult egy kampány a terhességi csíkok mellett.

Mégis zavarnak a striák? Ezt tedd, hogy megszabadulj tőlük - olvasd el erről szóló cikkünket IDEkattintva!

De remek ötlet volt az a fotósorozat is, amelyben hús-vér nők vállalták fel Photoshop nélküli testüket.

Varázsolj az ajkaiddal! Téli rúzsorgia és tippek a profitólhttp://www.life.hu/trend/20141124-ruzsmania-telen-larion-oscar-sminkmester-tippjei.htmlIdén télen minden szín jöhet, ami csak a palettán van: ugyan az abszolút sláger a nude ajak, de a lilák, a bogyószínek és a pirosak is virágkorukat élik. Nem tudod, milyen szín passzol hozzád, és szívesen kipróbálnál valami újat, valami különlegeset? Nagy téli rúzsmustra következik Larion Oscar sminkmester tippjeivel. TrendOrigoÚj őrület a kifutón: piercinggel keretezett szemöldökhttp://www.life.hu/trend/20141125-piercinges-modellek-leptek-fel-a-rodarte-divatceg-2015-os-tavaszi-kollekciojanak-bemutatojan.htmlA Rodarte divatcég 2015-ös tavaszi kollekcióját piercinges szemöldökű lányok mutatták meg. Ez lenne a jövő tavasz slágere?Trend--Pattanásos és narancsbőrös lett Barbie baba egészséges változatahttp://www.life.hu/trend/20141124-lammily-baba-barbie-baba-egeszsegesebb-valtozata-pattanasokat-es-narancsbort-kapott.htmlValósághű kiegészítőket kapott a Lammily névre keresztelt baba: a játékokhoz mostantól nem csupán anyajegyeket és szeplőket ábrázoló matricákat vásárolhatunk, hanem narancsbőrrel és striákkal is ékesíthetjük őket.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.