Sarka Kata dögös, Kulcsár Edina bájosan szexi menyasszony lett

Sarka Kata esküvő menyasszonyi ruha esküvő 2015 menyasszony Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kulcsár Edina az egyik legcukibb celeb ma Magyarországon. Kedves, hiteles, szeretnivaló - és természetesen gyönyörű. Mindegy, hogy épp a szépségpraktikáit osztja meg velünk vagy azt, hogy hiányos öltözetben ment edzeni, nehéz nem megmutatni. Legutóbbi posztjában Sarka Katával pózolnak menyasszonyi ruhában. Kata inkább dögösebb ara lenne, Edina viszont kevesebb textiben is bájosan szexi.

Esküvő 2015

A tüll és a csipke változatlanul hódít, de természetesen idén is vannak új trendek a menyasszonyi ruhák terén. No és ott van még a menyecskeruha, ahol a tűzpiros jelentősége sokat veszített az utóbbi években. A Life.hu-n megmutattuk az idei esküvői trendeket.

Ha a ruhaválasztáson már túlvagy, akkor folytasd a profi fotós kiválasztásával, akinek a képein a meghatódottság miatt sírsz majd évek múlva, nem azért, mert olyan borzalmasak lettek a fotók.

Ha ez is megvan, jöhet a helyszín. Összegyűjtöttünk olyan romantikus zugokat Magyarországon, amelyeket nem használtak még szét.

Ja, és ne feledd: esküvőszervezésnél mindig előfordulnak tipikus hibák. Cikkünk abban segít, hogy ezeket ne kövesd el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.