Mesés sminkek, imádnivaló szettek - Larion Oscar legnagyobb Grammy-kedvencei

Grammy 2015 smink arc Grammy Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába választ az ember lánya varázslatosan szép, vagy eszméletlenül szexi ruhát, egy rosszul elkészített sminkkel azonnal tönkreteheti az összhatást. Larion Oscar sminkmester elárulta, melyek voltak a kedvenc szettjei és sminkjei a Grammy-gála elmúlt 20 évéből.

A Grammy-gála a divat és a zeneipar összefonódása, egyfajta divatcirkusz a javából. Minden tervező igazán kitesz ilyenkor magáért, nagyon fontos minden sztárnak, hogy még inkább kiragyogjon a többiek közül. Felejthetetlen ruhakölteményekben, meghökkentő sztárokban, extravagáns kollekciókban nem volt hiány az elmúlt 20 év eseményeit nyomon követve sem.

Life.hu tipp

Sztár vagyok, hogyan sminkeljek? Larion Oscar sminkmester ITT mesélt arról, milyen hibákat nem szabad elkövetni, ha fontos alkalomra készítünk sminket.

Maradandó élmény volt számomra, amikor Cyndi Lauper 1984-ben megjelent papagájszerű, őrülten színes ruhakölteményében, ahol a tüllszoknya is túl sok volt, az extrán eltúlzott szemfestésről és az arcpirosítójáról nem is beszélve. De ezt és az egyéniségét figyelembe véve, mégis nagyszerű belépővel érkezett.

1984 Forrás: RollingStone

Emlékezetes mindenki számára Jennifer Lopez híres zöld, köldökéig dekoltált Versace ruhája. Egyébként JLo sminkje az, ami forradalmasította leginkább a trendek változását. A titokzatos, füstös hatású szemsmink, a makulátlan bőr, a bronzfény, a highlighter tökéletes összefonódása és a nude, bőrszínű ajak újraértelmezte a természetes hatást.

2000 Forrás: AFP

Nicki Minaj drámai belépője sem volt semmi, amikor vörös Versace ruhában apácaként egy pápának öltözött férfi kísérővel az oldalán jelent meg.

2012 Forrás: AFP/Joe Klamar

Tátva maradt a szám akkor is, amikor Rihanna kicsit többet mutatott magából a Jean Paul Gaultier által tervezett áttetsző, fehér csíkos ruciban.

2011 Forrás: AFP/Robyn Beck

Madonna, amikor japán gésaként hívta fel magára a figyelmet: mindenki meglepődött, mennyire letisztult és kifinomult volt.

1999 Forrás: AFP/Hector Mata

Szintén a meglepetés erejével hatott, mikor Michael Jackson pompázatos fekete-fehér szettben jelent meg testvérével.

1993 Forrás: AFP/Scott Flynn

Se szeri, se száma az élményeknek, napokig tudnék beszélni róla, hogy ki, melyik évben, miért is lopta be magát a szívembe. A sminkek terén is nagyon jól nyomon követhető a trendek változása. Míg korábban a gyöngyházfény ragyogása, a ruhák flitterberakásos, tüllös túlzásaival voltak gazdagon díszítve, addig mára a kifinomult, nemes anyagok a természetes hatású sminkkel párosítva alakítják a trendet. Újra hódítanak a színes hajak, úgy, mint Cyndi Lauper idején, csak kicsit másként: Lady Gaga citromsárga hajkoronája erre tökéletes példa, a tőle szokatlanul kifinomult sminkje pedig a rózsaszín ajakkal igazán újszerű és friss hatású volt.

2010 Forrás: AFP/Jason Merritt

Vagy Katy Perry kék hajjal, Elie Saab vízkék ruhában abszolút fantasztikusan festett. Sminkje a szépen ívelt tusvonallal mesés volt, igazi vadmacskaként vonult végig a vörös szőnyegen.

2012 Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.