Te vagy az, Karlie? Felismerhetetlen lett a szupermodell

Forrás: Facebook/V magazine -
Karlie Kloss modell fotósorozat Victorias Secret tanulmány felismerhetetlen ruha lakk egyetem stílus V magazin karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Így még sosem láttuk Karlie Klosst: a Victoria's Secret modell a V magazin kedvéért váltott drámai stílusra.

Nem ezt szoktuk meg Karlie Klosstól. A helyes arcú modell most a V magazinnal dolgozott együtt egy látványos fotósorozat erejéig, amelyben nem csupán az arca fénylett a rákent sminktől és maszkoktól, hanem a ráadott ruhák is. Például így:

Forrás: Facebook/V magazine

És így:

Forrás: Facebook/V magazine

A további képekért kattints ide!

A mindössze 22 éves modell egyébként a napokban jelentette be, önként lemond angyalszárnyairól és felhagy a Victoria's Secretnél folytatott pályafutásával, hogy minden erejével egyetemi tanulmányaira tudjon koncentrálni.

M kell ahhoz, hogy valaki VS angyal lehessen?

A helyes pofi és a tökéletes alak nem elég. A Life.hu korábban ITT írta meg, mi minden kell ahhoz, hogy valaki végigvonulhasson a világhírű fehérneműmárka kifutóján.

Karlie, aki a hírek szerint hamarosan a New York-i Egyetem hallgatója lesz, ennek ellenére nem fordít hátat teljesen a modellszakmának, hamarosan a L'Oréal és a Nike kampányában láthatjuk viszont.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.