Tatár Csilla lábai mindig viszik a prímet - melyik volt a legdögösebb ruhája A Dal színpadán?

műsorvezető Tatár Csila A Dal 2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla imádja a divatot, és hétről hétre csodás ruhákban pompázott A Dal színpadán. No de melyik darab volt a legszebb?

Tatár Csillát nem nehét jól felöltöztetni, hiszen tökéletesen mutat a kamerák előtt, emellett olyan szerencsés alkat, hogy neki - a legtöbb nővel ellentétben - a fodros, tollas, már-már babás darabok is remekül állnak. Ezt ki is használta a műsor stylistja, és unalmas ruhaköltemények helyett mindig volt valami extra dolog akár a szín-, akár az anyagválasztásban.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Nemrég a Life.hu újságírója is beleshetett a kulisszák mögé, ahol a műsor két stylistja, Martinecz Andrea és Kisprumik Ádám mesélt a ruhaválasztás folyamatáról, a műsorvezetők öltözékéről és a legextrémebb fellépőruhákról. Tatár Csilla pedig elárulta, volt olyan darab, amiben órákon át nem is tudott leülni.

Csilla a műsorban magyar tervezők darabjait viselte: január végén egy ekrü Daalarna csipkecsodában debütált, a második elődöntőben szintén Benes Anitától választott, ám ezúttal egy tűzpiros kreációt. A harmadik elődöntőben egy nagyon különleges Mérő Péter papírruhát viselt, ez után következett egy igazán tavaszias színű és királylányos stílusú, Nagy Noémi tervezte Prieston kreáció. Legutóbb pedig egy tollas, Katti Zoób haute couture ruhára esett a választás.

Forrás: Facebook/Eurovision Hungary

És hogy mit visel majd a döntőben a sok-sok, lábat csodásan hangsúlyozó miniruha után? Csilla korábban így nyilatkozott a témában: ,,Széles csípőm van és egyáltalán nem szeretem ezt eltakarni! Nekem semmi bajom nincs ezzel. Nagyon szeretem a rövid ruhákat is, nyilván a döntőn majd szeretnék egy magasztosabb, hosszú, estélyi típusú ruhát viselni, de addig marad a mini." Már csak pár óra, és megtudjuk, milyen kreációban lép színpadra Csilla, addig is szavazzátok meg, melyik ruhát szerettétek a legjobban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.