Kate Moss még nem unja - sosem látott meztelen fotóra bukkantunk

Forrás: Instagram/Mertalas -
Kate Moss modell fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az angol modell nem tartozik a szégyenlős lányok közé, de ez nem is baj: most előkerült Kate-ről egy 2012-es fotó, amin természetesen meztelen. Máris mutatjuk!

A 2012-ben készült kép csak mostanában bukkant fel, és meg kell hagyni, remekül sikerült. A két divatfotós, Mert és Marcus munkáján Kate nagyon természetesen fest, ezért is oszthatták meg Instagram-oldalukon a készítők.

Forrás: Instagram/Mertalas

Mert Alas és Marcus Piggott nem először fotózta a szupermodellt - ők fényképezték Kate-et 2013-ban a Playboy 60. születésnapjára készült fotósorozathoz is.

Kate Moss szeret pucérkodni

A világ egyik legnépszerűbb modellje már korábban is pózolt meztelenül: ITT például óceánnal a háttérben, szőke hajjal mutatta meg magát. Tavaly pedig ugyan melltartóban kampányolt a mellrák ellen, de a melleiből igen sokat láttatni engedett a róla készült fotókon. Kate egyébként tavaly volt 40 éves, ennek alkalmából igen szexi fotókat válogattunk róla, amiket ITT meg is nézhetsz.

A meztelenül alvástól a hasad is laposabb lehet - 6 tudományos érv, hogy dobd a pizsamáthttp://www.life.hu/intim/20150303-ervek-a-meztelen-alvas-mellett.htmlÉrdemes Ádám- és Évakosztümre cserélni a klasszikus pizsamát, persze csak, ha alvótársad vagy lakótársad nem bánja. Íme, néhány tudományos érv. Intim--"Megkértem, csorgassa meztelen testemre a vizeletét" - Aranyzuhany a hálószobábanhttp://www.life.hu/intim/20120905-szex-szerelem-parkapcsolat-amikor-kinyilik-egy-titkos-ajto-pisiles.htmlAkár tudatában vagyunk, akár nem, mindannyiunknak vannak piszkos fantáziái, ami elengedhetetlen része az egészséges szexuális életnek. Ha a perverziónkkal nem sértünk és nem okozunk fájdalmat másoknak, és különleges szexuális játszadozásaink kölcsönösen kielégítő, örömet okozó pillanatokkal ajándékoznak meg, miért ne kóstolhatnánk bele olykor a tiltott gyümölcsbe? Két éve ez volt az egyik kedvenc cikketek.IntimThinkstockVideó: Egy meztelen férfi mászott ki a Buckingham-palota ablakánhttp://www.life.hu/news/20150301-videon-egy-meztelen-ferfi-aki-lepedon-maszik-ki-a-buckingham-palota-ablakan.htmlIgaz vagy hamis, nem tudjuk, de egy biztos: nagyon szórakoztató az a 43 másodperces filmecske, amely most kering az interneten.News--Gyermekprostituáltnak nevezték a félmeztelenül pózoló Selena Gomezthttp://www.life.hu/trend/20150218-selena-gomez-felmeztelen-v-magazinos-cimlapfotoja-hatalmas-felhaborodast-keltett.htmlHatalmas felháborodást váltott ki a 22 éves énekesnő V magazin címlapjára szánt fotója, amely miatt sokan gyermekek szexualizálásával vádolják őt és a mögötte álló csapatot.TrendOrigoRobbie Williams megmutatta magát meztelenül - így ünnepelte a születésnapjáthttp://www.life.hu/intim/20150214-robbie-williams-megmutatta-magat-meztelenul-igy-unnepelte-szuletesnapjat.htmlRobbie megmutatta. Majdnem mindenét.Intim--Pőre pajti para: Miért grasszál előttem meztelenül a legjobb barátnőm?http://www.life.hu/intim/20150211-meztelenkedes-es-baratsag-mit-lehet-es-mit-nem-lehet-mi-ennek-a-hattere-pszichologiaja.htmlTe sem érted, hogyan tud a barátnőd nyitott ajtónál pisilni, és kifelé kiabálni neked? Hogy miért tűnik neki a világ egyik legtermészetesebb dolgának, hogy belép melléd a próbafülkébe, amikor te épp melltartót válogatsz? Felgöngyölítettük a barátok előtti meztelenség problematikáját.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.