Akkor most volt botox vagy sem? Renee Zellweger arca újra a régi!

botox ráncfelvarrás Renee Zellweger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly nők milliói (és persze a férfiak) hördültek fel, amikor Renee Zellweger tiszteletét tette a vörös szőnyegen. Akkor alig ismertünk rá a színésznőre, most azonban mintha újra a régi lenne. Akkor ez most hogy is van, kedves Renee?

Renee tavaly októberben sokkolta a fél világot: az egykor bájos színésznő arca ugyanis teljesen eltorzult. Persze a szakértők azonnal elárasztották véleményükkel az internetet, a Daily Mail által megkérdezett orvos, Dr. Alex Karidis például a következőket nyilatkozta akkor:„Sima a homloka, pedig a mosoly miatt kifejezőbb ráncokat várna az ember. Ez egy kevés botoxot jelez a szem és a szemhéj környékén." Persze akkor a színésznő sem hagyhatta szó nélkül az őt ért rengeteg kritikát, és azt vallotta, mindössze a boldogságtól és a nyugodt élettől olyan az arca, amilyen...

Forrás: AFP/Jason Merritt

Most azonban már nincs ok az aggodalomra, Renee arca ismét a régi: a színésznő a párizsi divathéten, a Miu Miu show-n tette tiszteletét, és persze azonnal a figyelem középpontjába került "régi" arcával. A róla készült legfrissebb fotókat IDE kattintva nézheted meg a Daily Mail-en.

A legjobb és legrosszabb sztárplasztikák

Van, akinek sikerül, és van, akinek nem - ITT már korábban összeszedtük a legjobb és a legrémesebb sztárplasztikákat.

Ötven feletti sztárok, akik biztosan plasztikáztatnak, de nem látszik rajtukhttp://www.life.hu/trend/20141021-otven-feletti-sztarok-akik-biztosan-plasztikaztatnak-de-nem-latszik-rajtuk.htmlRenée Zellweger drasztikus arcvesztése óta képtelenség leszállni a plasztikatémáról. Mióta csak a Bridget Jones-filmek sztárja megmutatta friss tekintetét, akarva-akaratlan keressük a műtéti beavatkozások jeleit kedvenceinken. A legkellemesebb az, amikor tudjuk, vagy legalábbis sejtjük, hogy valaki kés alá feküdt, a végeredmény viszont egyáltalán nem zavaró, sőt. Csokorba szedtük hát a legjobbakat.Trend--Napi jaj! Teri Hatcher arca nemcsak csúnyán szétplasztikázott, de öreg ishttp://www.life.hu/trend/20141107-teri-hatcher-a-szuletett-felesegek-sztarjanak-arca-szetplasztikazott-es-oreg.htmlTeri Hatcher, a Született feleségek egykori sztárja egyre természetellenesebben néz ki. Hiába a sok művi beavatkozás, az öregedés rajta is nyomot hagy. Talán el kellene végre fogadnia az idő múlását.Trend--Levágatta a haját a plasztikagyanús Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/trend/20141027-jessica-simpson-levagatta-a-hajat-es-valoszinuleg-ajakplasztikaja-is-volt.htmlÚj haj, új ajkak? Az énekes-színésznő rövidre vágatott frizuráját tette közzé képmegosztó oldalán – ám a rajongóknak más is feltűnt.Trend--Milliókat költött plasztikai műtétekre, hogy Kim Kardashianra hasonlítsonhttp://www.life.hu/trend/20140716-kim-kardashianra-akar-hasonlitani-egy-lany-aki-milliokat-koltott-plasztikai-mutetekre.htmlBántották az iskolában, ezért Claire Leeson úgy döntött, Kim Kardashianná operáltatja magát. Bizarr.Trend--Szexi, dús ajkak plasztika nélkül? A smink csodákra képes!http://www.life.hu/trend/20140421-dusabb-ajkak-ruzsozassal-larion-oscar-sminkmester-tippjei.htmlNem csak a férfiak vágyaiban szerepelnek csókos ajkú lányok - mi, nők is sokféle szépészeti beavatkozást kipróbálunk a szebb száj reményében. Pedig néhány sminktrükkel is nagyíthatod optikailag az ajkaidat, és még csak nem is fáj a dolog. Megéri kipróbálni Larion Oscar sminkmester trükkjeit!TrendOrigoJulia Roberts is beszállt a hollywoodi plasztikai műtét-vitábahttp://www.life.hu/trend/20141027-julia-roberts-szineszno-nem-akart-plasztikai-mutetet-amivel-szerinte-a-karrierjet-kockaztatta.htmlJulia Roberts Oscar-díjas színésznő elárulta, nem akart plasztikai műtétet, amivel szerinte a karrierjét kockáztatta. Korábban Renée Zellweger képei kapcsán került a középpontba a téma.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.