Szado-mazo dívaként pózol Zimány Linda - A modellt is elérte A szürke ötven árnyalata

szado-mazo szexi díva A szürke ötven árnyalata Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vadító képsorozat készült Zimány Lindáról. A legkihívóbb felvételeket a közöségi oldalán osztotta meg rajongóival a modell. 

Legutóbb nem tudtuk szó nélkül hagyni Zimány Linda sminkbakiját, most azonban egy rossz szót sem szólunk, ugyanis a modell gyönyörű azon a fotósorozaton, amit rajongóival osztott meg. Úgy tűnik, Lindát is elérte A szürke ötven árnyalatának a szele, és szexi szado-mazo dívának öltözve, azaz vetkőzve pózolt a fotósnak.

Forrás: Facebook/Zimány Linda Fan Club

Magyar sztárok A szürke ötven árnyalatáról

A Life.hu kinyomozta, hogy Dukai Regina imádta A szürke ötven árnyalata trilógiát, hiszen a film premierjének előestéjén magára kapta filmes pólóját és buján kifestett szájjal örömködött. Iszak Esztinek viszont csak a film zenéje jött be.
Hódi Pamela: "Berki Krisztián szabad ember, azt csinál, amit akar"http://www.life.hu/intim/20150305-hodi-pamela-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetojet-berki-krisztian-az-eden-hotel-musorvezetoje-mar-nem.htmlAz Éden Éjjel műsorvezetője tiszta vizet öntött a pohárba, leszögezte, már nem zavarják a gyermeke édesapjáról szóló pletykák, mert nem gondol úgy Berkire, mint férfira.Intim--Szabó Zsófi: "Nekem olyan fiú kell, amilyen én vagyok"http://www.life.hu/intim/20150305-szabo-zsofi-szineszno-az-rtl-klub-musorvezetoje-bevallotta-milyen-ferfira-vagyodik.htmlA színésznő őszintén vallott arról, milyen férfira vágyik, de abban biztos, az ő életritmusát nem lesz könnyű követnie leendő lovagjának.Intim--Barna szépséggel látták Gönczi Gáborthttp://www.life.hu/intim/20150305-gonczi-gabor-musorvezetot-miota-valik-tatar-csilla-musorvezetotol-ostromoljak-a-nok.htmlMióta a műsorvezető házassága zátonyra futott és elköltözött felesége, Tatár Csilla, belevetette magát az éjszakába, ahol ostromolják a nők.Intim--Izlandi Taylor Swift és spanyol Shakira is megszorongathatja Boggie-thttp://www.life.hu/intim/20150310-csemer-boglarka-boggie-a-2015-os-eurovizios-dalfesztival-ok-az-ellenfelek.htmlAmikor A Dal győztese, Csemer Boglárka a döntő után a Life.hu-nak nyilatkozott, úgy beszélt a Wars For Nothingról, hogy mindenki számára világos legyen, nem egy eurovíziós tucatdalról van szó. Nos, igen, a már meglévő eurovíziósokat végighallgatva tényleg kilóg a sorból a magyar dal. De ez persze nem probléma, sőt.Intim--Komolyodik a dolog? Rihanna beköltözött Leonardo DiCaprio otthonábahttp://www.life.hu/intim/20150311-rihanna-enekesno-bekoltozott-leonardo-dicaprio-los-angeles-i-otthonaba.htmlÚj fordulatot vett az állítólagos sztárpár állítólagos kapcsolata: a hírek szerint a 27 éves énekesnő egyre több időt tölt a színész Los Angeles-i otthonában, egy forrás szerint gyakorlatilag hozzá is költözött már.IntimOrigoKim Cattral beszólt Jamie Dornannek: "Olyan, mint egy kisfiú, nem érdemli meg Christian Grey szerepét"http://www.life.hu/intim/20150311-a-szex-es-new-york-sztarja-samatha-alias-kim-cattral-szerint-a-szurke-otven-arnyalatanak-szereploje.htmlA Szex és New York Samanthája, Cim Cattral úgy véli, Jamie Dornan nem érdemli meg Christian Grey szerepét. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.