Fekete démonnak öltöztek a világsztárok Alexander McQueen tiszteletére

Forrás: AFP/Justin Tallis -
Kate Moss Alexander McQueen Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön este tartották Londonban az Alexander McQueen: Savage Beauty kiállítást, ahol természetesen az elhunyt divattervező legismertebb rajongói is tiszteletüket tették. Abszolút az éjfekete volt az est színe, lássuk, miben pompázott Kate Moss, Victoria Beckham és a többiek!

Kate Moss

A modell vitte a prímet ebben az igen áttetsző csipkecsodában. Ajánlanánk ezt a szettet Kim Kardashian figyelmébe - így kell sakkozni az anyagokkal és az átlátszó ruha alá vett fehérneműkkel. Bravó, Kate!

Forrás: AFP/Justin Tallis

Naomi Campbell

Az áttetsző anyag Naominál is megvolt, ő tollakkal spékelte meg a dolgot. A ruha hátrésze egyébként teljesen nyitott, és remekül is állt a modellnek.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Poppy Delevingne

Ismét egy igen sokat sejtető ruha, ami nem lett közönséges. A magas derekú mamabugyi tökéletes választás egy ilyen ruha alá, persze csak ha az embernek ilyen alakja van.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Victoria Beckham

Beckhamné ruhája nagy kedvencünk, persze csa ha eltekintünk a divattervező megszokhatatlan arckifejezésétől és attól, hogy a kelleténél talán kicsit jobban felpolcolta a kebleit.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Salma Hayek

A ruha álomszép, a bogyros frizurára azonban már nem mondanánk ugyanezt.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Beatrix hercegnő

A sztárok mellettt a hercegnő is tiszteletét tette a partin, méghozzá egy felsliccelt szmokingruhában.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Ki volt a legcsinosabb?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.