Divatőrült tolvajok jártak Demi Moore-nál

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez -
betörés bérlés raktár ruha Hollywood rablás eltulajdonítás Demi Moore lopás haute couture estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
200 ezer dollár értékű ruhát vittek el a színésznő egyik raktárából. A nyomok szerint ráadásul Demi egyik ismerőse lehetett e tettes.

Szegény, szegény Demi Moore! Közel 55 millió forint értékű ruhát tulajdonítottak el az 52 éves színésznőtől egy általa bérelt észak-hollywoodi raktárából – írja a TMZ.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

A tolvajok a jelentések szerint számos haute couture darabot és más luxusmárka ruhákat vittek el. Erőszakos behatolásnak azonban nyomát sem láthatták, így nagy valószínűséggel a sztár egyik ismerőse lehetett a tettes, aki kulccsal jutott be a raktárba.

A lopást Demi egyik embere vette észre, akit a színésznő küldött el a napokban, hogy elhozasson vele néhány ruhát. Előtte fél évig senki nem járt a raktárnál, így nem tudni, mikor történt a lopás, a biztonsági kamerák felvételeit azonban ilyen hosszú időre nem lehet visszanézni.

Nem Demi az első, aki ruhalopás áldozata lett idén: az év elején Lupita Nyong'o Oscar-díjátadón viselt gyönyörűségét tulajdonították el a hotelszobájából, a Calvin Klein estélyi azonban később visszakerült a színésznőhöz. Hátha Demi Moore története is hasonlóképp végződik...

Ők mégis mit gondoltak? 5 rémes ruha a BAFTA TV Awards-onhttp://www.life.hu/trend/20150511-divat-es-trend-5-remes-ruha-a-bafta-tv-awards-on.htmlEgészen biztosan túl magasra került a mérce az idei Oscar és a MET-gála után: a vasárnapi BAFTA TV Awards az egyik legnagyobb díjátadó az Egyesült Királyságban, ám ez tegnap mit sem számított: rémesebbnél rémesebb ruhákban parádéztak a sztárok a Theatre Royal-ban, Londonban. Mutatjuk is őket!TrendNorthfotoCsonka András: Anyu, ugye, hallasz? Ellopták a kocsimat!http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20150401-csonka-andras-hetfoi-blogjaban-alfoldi-robertrol-es-az-ellopott-autorol-mesel.htmlEz Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n.Csonka AndrásFotó: Bielik István - OrigoKis híján betörtek Kerényi Miklós Gábor lakásábahttp://www.life.hu/bulvar/20150423-kerenyi-miklos-gabor-lakasaba-kis-hijan-betortek.htmlBetörők jártak Kero lakásában kedd éjjel. A zárat szerencsére végül nem sikerült kifeszíteniük, de megrongálniuk igen.TV + Bulvár--10 év, 10 ruha - kedvenc kreációink a Met-gálákrólhttp://www.life.hu/trend/20150429-10-emlekezetes-ruha-a-met-galak-utolso-10-evebol.htmlMájus 4-én rendezik a New York-i Metropolitan Múzeum éves gáláját, amit mi mindig jobban várunk, mint az Oscart. A Met-gálán ugyanis a sztárok elengedik a fantáziájukat, és minden évben szuperextra szettekben vonulnak a vörös szőnyegen. Idén a gálán Kína lesz a téma, így biztosan látunk majd nagyon különleges ékszereket is a világsztárokon. Hangolódásképp megmutatjuk 10 kedvenc kreációnkat a Met-gálák utolsó 10 évéből. Nálatok ki viszi a prímet? TrendAFPJennifer Lopez testhez tapadó csipkében feszít - mindenkit lekörözötthttp://www.life.hu/trend/20150501-jennifer-lopez-volt-a-legszebb-a-billboard-latin-music-awards-on.htmlKétség sem férhet hozzá, hogy a csütörtök esti Billboard Latin Music Awards-on Jennifer Lopez mindenkit lekörözött. Mutatjuk is, miről beszélünk!Trend--Katalin imádja, és mi is - a virágmintás ruha 2015 slágerehttp://www.life.hu/trend/20150503-katalin-hercegno-viragmintas-ruhaban-mutatta-be-kislanyat-a-tervezo-jenny-packham.htmlMinden tavasszal így vagy úgy, de divat a virágminta. Idén május 2. után már biztos, hogy sokkal több nő választ ilyen darabot, mint korábban - ez pedig természetesen Katalin hercegnőnek köszönhető. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.