David Beckham vagy Ryan Reynolds dögösebb a motoron?

Forrás: Instagram/ David Beckham -
David Beckham fotó dögös motor Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindkét sármos híresség néhány napja regisztrálta magát az Instagramra, és mindketten szépen posztolják is a jobbnál jobb fotókat.

David Beckham már mutatott egy szexi hajnali motorozást, egy laza ücsörgést, és Stephen Hawkinggal való találkozását is megörökítette a friss profilján. Ryan Reynolds pedig kislányáról posztolt egy cuki fotót.

Mivel mindketten raktak ki magukról dögös motoros fotót, itt az ideje összehasonlítani őket.

Íme David Beckham a motoron:

Forrás: Instagram/ David Beckham Forrás: Instagram/ David Beckham

Íme Ryan Reynolds a motoron:

Forrás: Instagram/ Ryan Reynolds Forrás: Instagram/ Ryan Reynolds

Ki pózol dögösebben a motorral?

Charlize Theron szűk bőrnadrágban hódított Cannes-banhttp://www.life.hu/trend/20150514-charlize-theron-szuk-bornadragban-szexizett-a-cannesi-filmfesztivalon.htmlA színésznő ezekben a napokban Cannes-ban van, ahova legújabb filmjének premierjére érkezett. A vetítés előtti interjúkon Charlize Theron nagyon dögös szerelésben jelent meg, amivel mindenkit ámulatba ejtett.Trend--Te jó ég! Mikor lett Nicole Kidman mosolya ilyen ijesztő?http://www.life.hu/trend/20150515-nicole-kidman-ranc-nelkuli-mosolya-nagyon-ijesztore-sikerult-az-american-idol-dontojen.htmlInkább tűnt vicsorgásnak, mint vigyorgásnak, amivel az ausztrál színésznő próbálkozott, hála totál ráncmentes arcbőrének.Trend--Ejha! Sophie Marceau bugyit villantotthttp://www.life.hu/trend/20150515-sophie-marceau-bugyija-kivillant-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlA tettes pedig nem más, mint a gyönyörű Sophie Marceau.Trend--Elkezdődött! Már megy a ciciharc a cannes-i filmfesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20150515-eva-longoria-miranda-kerr-es-zoe-kravitz-mely-dekoltazst-es-cicit-villantott-a-cannes-i.htmlKissé langyosra sikerült az első pár nap a 68. cannes-i filmfesztiválon, ám szerencsére megérkezett Eva Longoria, Miranda Kerr és Zoe Kravitz, hogy gondoskodjon a forró hangulatról.TrendNorthfotoBikinis fotók Tolvai Renirőlhttp://www.life.hu/trend/20150515-tolvai-reni-a-megasztaros-enekesno-miamiban-bikiniben-napozik.htmlEgyre jobb formában Tolvai Renáta, szinte alig lehet ráismerni a legfrissebb fotóin.TrendOrigoA férfiak is szeretnek öltözködni, de még mennyire!http://www.life.hu/trend/20150504-ferfiak-es-a-divat-stilusos-magyar-pasikat-kerdezunk.htmlMi, nők sokszor a kelleténél is nagyobb felhajtást csinálunk a ruhakérdésből, míg a férfiaknak sokkal könnyebb dolguk van. Van netán csak mi gondoljuk így? Három ismert magyar pasit kérdeztünk öltözködésről, ruhákról, divatbakikról. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.