Te jó ég! Mikor lett Nicole Kidman mosolya ilyen ijesztő?

Forrás: AFP/Jason Kempin -
mosoly arcbőr botox Nicole Kidman szépészeti beavatkozás döntő Keith Urban American Idol ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Inkább tűnt vicsorgásnak, mint vigyorgásnak, amivel az ausztrál színésznő próbálkozott, hála totál ráncmentes arcbőrének.

Ráfagyott a mosoly Nicole Kidman arcára – a szó legszorosabb értelmében. Az ausztrál színésznő az American Idol döntőjén tette tiszteletét, ahová férje és gyermekei apja, Keith Urban kísérte el.

Forrás: AFP/Jason Kempin

Nicole arca gyanúsan kisimultnak tűnt, ránc nélküli mosolya azonban egyértelművé tette: itt bizony valami szépészeti eljárás lehet a dologban. A 47 éves színésznő viasszerű arcára már tavaly is rácsodálkozott a Life.hu – akkor ITT kutattunk néhány apró ránc és lehetséges magyarázatok után.

Nem csak ránctalanításra jó

Bár elsősorban szépészeti eljárásként szerzett hírnevet magának a botox, ez az igen erős méreg más gyógyhatásokat is magáénak tudhat - a Life.hu ITT mutatta meg, hogy egyes szerek milyen gyógyszerként bizonyultnak hasznosnak.
Szívdöglesztő sportolóból szétbotoxolt színész lett Mickey Rourkehttp://www.life.hu/news/20141127-mickey-rourke-a-szetbotoxolt-arcu-szinesz-62-evesen-ujra-ringbe-szall-moszkvaban.htmlMickey Rourke szétplasztikázott fejéről már sokszor írtunk. Mostanában azonban ehhez még hatalmas izmokat is növesztett egy közelgő bokszmeccs miatt. A színész nosztalgiázni fog: újra ringbe száll. Emlékszel, hogy festett még bokszoló korában? Íme!News--Nicole Kidman és Keith Urban gyászolnakhttp://www.life.hu/csalad/20150428-nicole-kidman-es-keith-urban-gyaszolnak-meghalt-angus-hawley.htmlVáratlanul elhunyt Nicole Kidman sógora, Angus Hawley. 46 éves volt.Család--47 évesen szülni szeretne Nicole Kidmanhttp://www.life.hu/csalad/20141012-nicole-kidman-47-evesen-szulni-szeretne-egy-radiomusorban-beszelt.htmlNicole egy ausztrál rádióműsorban beszélt, először azóta, hogy édesapja, An­thony Kidman elhunyt. A műsorben családbővítési elképzeléseiről is mesélt.Család--Hogyan legyek jó nő? Természetes szemránckrém - így készítsd el otthon te magad is!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150422-takacs-nora-szemranckremet-keszit-hazilag.htmlEgy csodálatos, természetes, ápoló szemránckrémet csinálok pillanatok alatt a mai adásban. Próbáld ki még ma!Hogyan legyek jó nő--Nicole Kidman címlapfotóját alázza az internet – nem jön be a rajongóknakhttp://www.life.hu/trend/20141210-nicole-kidman-az-elle-magazin-januari-cimlapjan-nem-jon-be-a-rajongoknak.htmlAz ausztrál színésznő egy Dior-kreációban pózol zsebre tett kézzel egy ismert női magazin januári címlapján. Volt már jobb is.TrendOrigoAkkor most volt botox vagy sem? Renee Zellweger arca újra a régi!http://www.life.hu/trend/20150311-renee-zellweger-szineszno-arca-megint-normalisan-nez-ki.htmlTavaly nők milliói (és persze a férfiak) hördültek fel, amikor Renee Zellweger tiszteletét tette a vörös szőnyegen. Akkor alig ismertünk rá a színésznőre, most azonban mintha újra a régi lenne. Akkor ez most hogy is van, kedves Renee?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.