Micsoda fotó! Dukai Regina indiánlánnyá változott!

Forrás: Instagram/ Dukai Regina -
fotó Dukai Regina fejdísz toll indián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Regina hatalmas indián fejdíszben fotózkodott – a modellnek ráadásul még ez is szuper jól állt.

Regina meglepő képet tett közzé közösségi oldalán, ugyanis hatalmas indián fejdíszt visel a fotón. A piros, kék, fehér és fekete színekben pompázó tolldísz nagyon jól áll a bikiniben is dögös modellnek. Igaz, nem hétköznapi viselet, de egy képhez szuper kellék.

Forrás: Instagram/ Dukai Regina

Dukai Regina remek pótanyuka

Dukai Regina barátnője kislánya, Natasa társaságában gyakorolja az anyaságot, és azt is elmesélte, ő fiús anyuka szeretne lenni. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Ilyen jól áll a szexi modellnek a cannes-i luxushttp://www.life.hu/trend/20150523-doutzen-kroes-modell-megmutatta-hogyan-kell-a-cannesi-luxusban-pozolni.htmlHol máshol lehetne igazán jó luxusfotót csinálni, mint Cannes-ban, ahol évről évre összegyűlnek a legnagyobb sztárok, ahol szikrázó a napsütés és a kikötő tele van yachtokkal?Trend--Hét celeb, akik gyűlölik a szelfithttp://www.life.hu/trend/20150522-het-celeb-akik-gyulolik-a-szelfit.htmlA szelfiőrület nem csillapodik: mindenki imádja, és mindenki csinálja. Van azonban néhány kivétel a sztárok között is, akik utálják az egész felhajtást.TrendOrigoKim Kardashian kislánya tütüben és bőrdzsekiben vagánykodikhttp://www.life.hu/trend/20150522-kim-kardashian-kislanya-tutuben-es-bordzsekiben-vaganykodik.htmlA celebnő, úgy látszik, kis divatgurunak neveli lányát. North West fekete szettben: tütüben és anyukájáéhoz hasonló bőrdzsekiben lépett utcára L.A.-ben.Trend--Vajna Timi nagyon boldog volt a kétmilliós estélyibenhttp://www.life.hu/trend/20150523-vajna-timi-nagyon-boldog-volt-a-ketmillio-forintos-estelyiben-cannesban.htmlVajnáék manapság Cannes-ban múlatják az időt, ahol Timi tegnap egy kétmillió forintos estélyiben jelent meg, és nagyon jól érezte magát.TrendOrigoEzzel a dögös modellel jár Leonardo DiCaprio?http://www.life.hu/trend/20150522-leonardo-dicaprio-a-hirek-szerint-ujabb-modellt-szedett-fel-caroline-austint.htmlA sármos színész, aki modellgyűjteményéről híres, úgy látszik, hogy újabb gyönyörű lányt talált magának.Trend--Vetkőzős tánccal szexizik Mihalik Enikő! Íme a videó!http://www.life.hu/trend/20150522-mihalik-eniko-vetkozos-tanccal-szexizik.htmlA gyönyörű magyar modell szexi vetkőzős táncot mutatott be egy fotózás ebédszünetében. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.