Titkos projektben szexizik Kylie Jenner

Forrás: Instagram/ Kylie Jenner -
fotó projekt szexi Kylie Jenner extrém forrónadrág titkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagram-mániás Kardashian család legifjabb tagja is híve a szexi ruháknak és a villantásoknak. Ezt újfent be is bizonyította.

A 17 éves Kylie, aki egy bűnöző menyasszonya, szexi fotókat posztolt magáról. A celebnő extrém ciciölelő felsőt visel forrónadrággal. A kép melletti komment szerint valamilyen titkos projektre készül Kylie, aki szerint Kim Kardashian mindenben őt utánozza.

Forrás: Instagram/ Kylie Jenner

Forrás: Instagram/ Kylie Jenner

3 szemfesték, amivel mindent túlélhetsz!http://www.life.hu/trend/20150526-3-szemfestek-amivel-mindent-tulelhetsz-larion-oscar-sminkmester-tippjei.htmlNincs kedved színekkel kísérletezgetni, mert sokszor estél már abba a hibába, hogy egy roppant divatos színű szemhéjpúder rémesen állt? Szerezz be olyan alapszíneket, amik minden szemszínhez passzolnak, és nincs olyan alkalom, ahová ne viselhetnéd őket. Larion Oscar sminkmester elárulja, melyik az a 3 szín, ami mindig és mindenhol megállja a helyét.TrendThinkstockIzzott a levegő a Miss Universe lányai körülhttp://www.life.hu/trend/20150526-a-miss-universe-hungary-dontoseirol-gyonyoru-fotosorozat-keszult.htmlKemény napok állnak a Miss Universe Hungary versenyzői mögött: egy tucat ember és egy igazán profi stáb forgott körülöttük, hogy a legjobb formájukat hozhassák a róluk készült fotósorozaton.TrendOrigoCserpes Laura szemüvegben vadítja Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/trend/20150526-cserpes-laura-enekesno-szemuvegben-vaditja-berki-krisztiant-a-tv2-musorvezetojet.htmlSzemüveges, jó kislány formára váltott Cserpes Laura, akinek természetesen remekül áll az okuláré, és ezzel biztosan Berki Krisztián is egyetért.Trend--Tolvai Reni is csatlakozott a smink nélkül szelfiző sztárokhozhttp://www.life.hu/trend/20150526-tolvai-reni-smink-nelkul-szelfizett.htmlTolvai Reni bikiniben lőtt magáról egy szelfit, amin nem visel sminket. Nagyon csinos!Trend--"O sole mio" - David Beckham szexi csónakossá avanzsálthttp://www.life.hu/trend/20150526-david-beckham-sztar-focista-cambridge-ben-csonakazik.htmlKi mondana nemet egy romantikus csónakázásra – főleg, ha David Beckham kezében az evező?TrendOrigoHűha! Tolvai Reni és Kulcsár Edina fehérneműben szexiskedetthttp://www.life.hu/trend/20150526-tolvai-reni-megasztar-gyoztes-enekesno-es-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-fehernemuben-pozoltak.htmlAz énekesnő és a szépségkirálynő éppen Amerikában turnéznak, ahonnan nem mindennapi fellépőruhájukról posztoltak fotót.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.