smink nélkül Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilu nagyon jól néz ki akkor is, amikor nem festi ki magát reggel. Ezt fénykép is bizonyítja.

"Ez egy szép nap lesz" - írta Lilu a fotóhoz, amire egy kommentelő rögtön így válaszolt, "Mert te is szép vagy". És milyen igaza van, Lilu smink nélkül is csodásan fest, főleg, ha ilyen aranyosan mosolyog.

Forrás: Facebook/ Lilu

Liptai Claudia is megmutatta festék nélküli arcát, és így tett Kulcsár Edina és Iszak Eszti is. Ha inkább Cserpes Laurát néznéd meg smink nélkül, azt is megteheted.

Virágok, csíkok, trópusi motívumok - így viseld a mintás holmikat idén nyáron!http://www.life.hu/trend/20150609-divat-es-trend-mintas-ruhak-igy-kell-oket-viselni.htmlImádod az egyszínű, letisztult darabokat, nyáron azonban te is elcsábulsz 1-1 mintás ruhától? Jól is teszed, de nem árt tudnod, melyik minta passzol a legjobban a színeidhez. Most mutatunk 4 mintát, amik nagyon népszerűek 2015 nyarán - tanuld meg őket viselni!TrendThinkstockÍgy kényeztetik Cindy Crawfordothttp://www.life.hu/trend/20150612-cindy-crawford-frizuraja-ettol-olyan-gyonyoru.htmlHa hihetünk a 49 éves topmodellnek, akkor csodás hajkoronájának titka a szeretet, amelyet fodrászától kapnak tincsei.TrendOrigoGisele Bündchen maga mutatta be legújabb fehérneműkollekciójáthttp://www.life.hu/trend/20150612-gisele-bundchen-modell-szexi-fehernemukben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlCsak a kifutókról vonult nyugdíjba a szupermodell, dögös fehérneműs fotózást még most is vállal.TrendOrigoPippi Langstrumpf lett Lady Gagábólhttp://www.life.hu/trend/20150611-lady-gaga-pippi-langstrumpf-copfokkal-jelent-meg.htmlAz énekesnő manapság megint nagyon elemében van, és csak úgy bombáz minket a furcsábbnál furcsább szerelésekkel. Ezúttal frizurája volt középpontban.TrendNorthfotoHoppá! Sarah Jessica Parker farmert árulhttp://www.life.hu/trend/20150611-sarah-jessica-parker-egy-farmert-markat-reklamoz-divatfotokon.htmlEgy amerikai vintage farmer márka a Szex és New York sztárját választotta arcának. Jó döntést hoztak, a színésznő ugyanis 50 évesen is remekül mutat a fotókon.Trend--Így még biztosan nem láttad Rihannáthttp://www.life.hu/trend/20150610-rihanna-a-flintstone-csalad-egyik-tagjanak-oltozott-be-unokatestvere-lanyanak-szuletesnapi-bulijan.htmlAz énekesnő annyira cuki, hogy unokatestvérének kislánya kedvéért beöltözött az ismert rajzfilmsorozat egyik tagjának.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.