Bar Refaeli kézenállva villantott

Forrás: AFP -
modell farmering Bar Refaeli forrónadrág villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van-e jobb mulatság egy napsütéses nyári napon, mint kézenállni egy párizsi parkban? Bar Refaeli szerint biztosan nincs.

A 30 éves szupermodell hatalmasat villantott, így örülhettek a parkban ücsörgő emberek. A forrónadrágban, farmeringben és fekete csipkés melltartóban tótágast álló híresség, aki egy üzletember menyasszonya, láthatóan igencsak jó formában van. Ezt az izmos hasat bizony mi is elfogadnánk.

Forrás: Instagram/ Bar Refaeli

A gyerekként is gyönyörű modell és vőlegénye kapcsolata, úgy látszik, nagyon jól működik. Az Instagramon meg is mutatták, hogy mennyire szeretik egymást. Hát ennyire:

Forrás: Instagram/ Bar Refaeli

Cicivillantáshoz kacsintott Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20150612-palvin-barbara-modell-villantashoz-kacsintott.htmlEgyszerűen imádjuk Barbi Instagram oldalát – így nap, mint nap meg is nézzük, hogy mit tartogat nekünk a modell. Mára egy szexin kacsintós kép jutott.Trend--Kris Jenner eltanulta lányaitól a villantós dekoltázs titkáthttp://www.life.hu/trend/20150612-kris-jenner-villantos-dekoltazsban-mutatta-meg-cicijet.htmlNagy hatással lehetnek a hírességre a gyerekei, mert meglepő módon ezúttal a Kardashian és Kendall lányok anyukája mutatta be, milyen egy szexi dekoltázs.Trend--Gisele Bündchen maga mutatta be legújabb fehérneműkollekciójáthttp://www.life.hu/trend/20150612-gisele-bundchen-modell-szexi-fehernemukben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlCsak a kifutókról vonult nyugdíjba a szupermodell, dögös fehérneműs fotózást még most is vállal.TrendOrigoKiegészítőként tekint lányára Kim Kardashian hasonmásahttp://www.life.hu/trend/20150612-kim-kardashian-hasonmasa-delicia-kikulwe-kiegeszitokent-tekint-lanyara.htmlA 29 éves londoni nő, Delicia Kikulwe mindent megtesz azért, hogy minél jobban hasonlítson kedvencére, Kim Kardashianra.TrendOrigoMinden reggel úgy szeretnénk kinézni smink nélkül, mint Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/trend/20150615-mihalik-eniko-magyar-modell-nagyon-szep-smink-nelkul.htmlMit nem adnánk azért, hogy mi is reggelente azt lássuk a tükörben, amit Mihalik Enikő...TrendOrigoÍgy szexiskedik a tengerparton az univerzum legszebb magyar lányahttp://www.life.hu/trend/20150614-nagy-nikoletta-braziliaban-a-tengerparton-fotot-posztolt.htmlNagy Nikoletta, Magyarország szépe a a Sao Paolo-i tengerparton szexiskedett.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.