üzletember modell házasság eljegyzés Karib-tenger Izrael Bar Refaeli nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol van már Leonardo DiCaprio és Mick Jagger? A 29 éves fehérneműmodell kezét a hírek szerint egy romantikus utazás alatt kérte meg alig egy év együttlét után Adi Ezra üzletember.

A jelek szerint úgy tűnik, elkelt a szingli szupermodellek sorában a szépséges Bar Refaeli. A 29 éves szőkeségnek, aki annak idején 6 (!) éven át birtokolhatta a modellfaló Leonardo DiCaprio barátnőjének címét, az izraeli sajtó információi szerint egy karibi utazás alatt tette fel a nagy kérdést barátja, Adi Ezra.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

A 40 éves üzletember, aki egy izraeli élelmiszerimportáló-cég tulajdonosa, alig egy évvel ezelőtt ismerkedett össze a modellel, akivel állítólag Mick Jagger miatt volt egy kisebb mosolyszünetük: a The Rolling Stones frontembere izraeli turnéjuk ideje alatt melegedett össze jobban Barral, mint kellett volna.

A bizonyítottan ruganyos testű modellnek ez technikailag a második házassága: 2007-ben hozzáment családja egyik közeli barátjához, hogy elkerülje az Izraelben férfiaknak és nőknek egyaránt kötelező katonai szolgálatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.