Hol van már Leonardo DiCaprio és Mick Jagger? A 29 éves fehérneműmodell kezét a hírek szerint egy romantikus utazás alatt kérte meg alig egy év együttlét után Adi Ezra üzletember.

A jelek szerint úgy tűnik, elkelt a szingli szupermodellek sorában a szépséges Bar Refaeli. A 29 éves szőkeségnek, aki annak idején 6 (!) éven át birtokolhatta a modellfaló Leonardo DiCaprio barátnőjének címét, az izraeli sajtó információi szerint egy karibi utazás alatt tette fel a nagy kérdést barátja, Adi Ezra.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

A 40 éves üzletember, aki egy izraeli élelmiszerimportáló-cég tulajdonosa, alig egy évvel ezelőtt ismerkedett össze a modellel, akivel állítólag Mick Jagger miatt volt egy kisebb mosolyszünetük: a The Rolling Stones frontembere izraeli turnéjuk ideje alatt melegedett össze jobban Barral, mint kellett volna.

A bizonyítottan ruganyos testű modellnek ez technikailag a második házassága: 2007-ben hozzáment családja egyik közeli barátjához, hogy elkerülje az Izraelben férfiaknak és nőknek egyaránt kötelező katonai szolgálatot.