fashion week évek ruhák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 1920-as évek kalapjai, a '30-as évek kesztyűi és az '50-es évek gyöngysorai örökké élnek a köztudatban, pedig a divat szinte naponta képes változni. 

Korábban megmutattuk, hogyan változott a női szépségideál az évtizedek alatt, illetve, milyen frizurát hordtak a különböző korok lányai, asszonyai. Természetesen nem csak a fehér, hanem a fekete nők is mindig más hajjal hódítottak.

Az alábbi videóból megtudhatod, melyik évtizedben milyen ruhákban és sminkben voltak a legtrendibbek a nők.

Nyári divat a javából: Itt a csizmandálhttp://www.life.hu/trend/20150617-csizma-szandalt-keszit-egy-amerikai.htmlNem valószínű, hogy láttunk már ennél rondább cipőt, pedig jó pár divathullám átsöpört már a világon.Trend--A nap képe: Összeöltözött egy lány a padlóvalhttp://www.life.hu/trend/20150614-osszeoltozott-egy-lany-a-padloval.htmlMindig kínos, ha ugyanolyan ruhát veszünk fel, mint valaki más, és szembejön. Egy lánynak sikerült olyan szettet összehozni, ami nem valakin, hanem valamin jött szembe. Trend--Hat éve nem mosott hajat egy nőhttp://www.life.hu/trend/20150611-hat-eve-nem-mosott-hajat-egy-no.htmlEgy amerikai lánynak elege lett abból, hogy kétnaponta meg kell mosnia könnyen zsírosodó haját. Szerinte nagyon fárasztó és felesleges ez a művelet, ezért fel is hagyott vele.TrendThinkstockVV Edina esélyes az Erdély szépe címrehttp://www.life.hu/trend/20150610-otodik-helyen-all-vv-edina-az-erdely-szepe-versenyen.htmlEdina elindult egy online szépségversenyen, jelenleg az előkelő ötödik helyen áll. TrendOrigoÍgy akarunk kinézni 57 évesen - Sharon Stone állati dögöshttp://www.life.hu/trend/20150607-sharon-stone-57-evesen-is-csodaszep.htmlNem akarjuk elvinni, hogy Sharon Stone már a hatodik X-hez közeledik.Trend--Semelyik testrészét nem szőrteleníti a 19 éves lány - Mindene bundáshttp://www.life.hu/trend/20150529-semelyik-testreszet-nem-szorteleniti-a-19-eves-lany.htmlEgy egyetemista lány először csupán esszét írt arról, milyen mindenhol szőrösnek lenni, majd képeket is megosztott magáról. Elárulta, annak ellenére, hogy 11 éves kora óta nem szőrtelenített, nagy az önbizalma, és jól érzi magát. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.