Sarka Kata smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata Balatonföldváron élvezi a nyarat. Bikinis, smink nélküli fotóval kedveskedett a rajongóknak. 

"Na irigykedők, ugye, hogy smink és Photoshop nélkül is verhetetlen a Kata!" - írja egy kommentelő Sarka Kata fotójához, amelyen a csinos anyuka smink nélkül, neonszínű bikiniben látható. Jól is tette, hogy nem sminkelt a nyaralás alatt, hiszen a bőrnek néha szüksége van egy kis pihenésre. Ráadásul a legtöbb rajongója szerint egy ilyen gyönyörű nőnek nincs is szüksége festékre.

Sarka Kata smink nélkül Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Horváth Éva néhány napja megmutatta, hogy fest fáradtan és smink nélkül, ahogy Liptai Claudia is. Várkonyi Andi kislányával szelfizett úgy, hogy nem volt rajta festék, és a világhírű modell, Cara Delevigne is megvillantotta "igazi" arcát.

Így mosd le helyesen a sminket!

A sminklemosás fontos! Nem mindegy, hogyan tisztítod meg az arcodat. Lesd el a Life.hu szépségszakértőjétől, Csobot Adéltól, hogyan érdemes megszabadulni a festéktől. Íme, a videó!
Madonna újra 18 éves tinilánynak érzi magát: Vajon ez normális?http://www.life.hu/trend/20150715-madonna-furcsa-orrpiercinget-csinalatott.htmlÚgy látszik, Madonnának megtetszett lánya, Lourdes piercingje, és beújított egyet ő is. Trend--Lábápolás otthon, fillérekből: készíts el mindent otthon te magad! http://www.life.hu/trend/20150522-isteni-labkremek-labfurdok-hazilag.htmlJó dolog kozmetikushoz, fodrászhoz járni, de legalább ennyire élvezetes néha egy csajos estét tartani otthon. Ehhez pedig nem is kell társaság, csak némi szépségápolási holmi és egy jó könyv. Nyáron pedig mi lehetne aktuálisabb, mint egy kellemes, pihentető lábfürdő, egy kis radírozás és egy isteni krém a puha, ápolt talpakért? Otthon is elkészítheted ezeket a finomságokat, mutatjuk is, hogyan!TrendThinkstockAz ott egy bimbópiercing, Jourdan Dunn?http://www.life.hu/trend/20150716-jourdan-dunn-modell-mellmbimbopiercingje-kivillant-egy-vogue-fotozas-alkalmaval.htmlA szexi szupermodell éppen öltözködött egy divatfotózás alatt, amikor egy óvatlan mozdulatnak hála megörökítették a mellbimbóékszerét.Trend--Így változott a férfidivat 100 év alatthttp://www.life.hu/trend/20150715-igy-valtozott-a-ferfidivat-100-ev-alatt.html3 perc alatt végigkövethetjük azokat az öltözködési stílusokat, amelyeken végig kellett szenvednie magukat férfijainknak az elmúlt 100 év alatt.Trend--Tolvai Reni lenyűgözően szép menyasszony letthttp://www.life.hu/trend/20150715-tolvai-reni-a-tv2-megszatar-gyoztes-enekesnoje-lenyugozoen-szep-menyasszony-lett.htmlA Megasztár győztes énekesnője hófehér álomruhában pózol; vajon esküvő van a láthatáron?Trend--Ekkora dekoltázst még soha nem láttunk! Alig győzte takargatni magát Kendall Jenner!http://www.life.hu/trend/20150715-ekkora-dekoltazst-meg-soha-nem-lattunk-alig-gyozte-takargatni-magat-kendall-jenner.htmlA villantásmániás Kardashian-lányok legújabb sokkoló szettjét Kendall Jenner prezentálta. Még a szavunk is elállt tőle.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.