Ez igen! Britney Spears és dögös miniruhája mindent vitt

szexi ezüst Britney Spears miniruha díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak úgy ragyogott a popsztár a 2015-ös ESPY díjátadón!

Britney Spears visszatért! Az utóbbi időben kissé elhanyagolta magát a popénekesnő, ám mostanában mintha kezdene visszatalálni önmagához. Hogya csodatea tette-e vele ezt, vagy az általa követett edzésmódszer, nem tudni, de tény, hogy jól néz ki, és ezt nem is szégyelli megmutatni.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Legutóbb az ESPY sportolók számára megrendezett díjátadón mutatta meg fantasztikus formáját egy apró, elől-hátul kivágott, ezüstösen csillogó Davidson Zanine darabban, amely bizony nem sokat hagyott a képzeletre. Nagyon dögös!

Ajajaj! Testes magyar előadóművész öltötte magára Britney Spears harisnyaruhájáthttp://www.life.hu/trend/20150708-snowflake-magyar-enekesno-britney-ruhajaban.htmlEgy hazai énekesnő, Snowflake a fejébe vette, hogy a világ legnagyobb popsztárja lesz. Ennek érdekében fel is kapott egy csinos harisnyaruhát, és klipet is forgatott. Trend--Kiderült, mit utál a legjobban Katalinon Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/trend/20150717-erzsebet-kiralyno-gyuloli-a-telitalpu-vagy-ektalpu-cipoket-amiket-katalin-hercegne-is-hordani.htmlMindenkinek van gyenge pontja. Kiderült, hogy a brit uralkodónő mit nem tud elviselni. Trend--Rég készült ilyen hülye kép Britney Spearsrőlhttp://www.life.hu/trend/20150519-britney-spears-elonytelen-kepe-es-furcsa-grimasza-a-billboard-awards-zenei-dijatado-galan.htmlMi a baj, Britney? Furcsa grimasszal kapták le az énekesnőt a Billborad Awards vasárnapi díjkiosztóján.Trend--Elképesztően néz ki a 3 gyerekes modellmamihttp://www.life.hu/trend/20150716-candy-lo-kinai-3-gyerekes-modell-hihetetlen-jol-nez-ki-50-evesen.htmlNem csalás, nem ámítás: a képen szereplő hölgy neve Candy Loo, 50 éves, és három gyerek boldog édesanyja.TrendOrigoSaját fehérneműi kedvéért vetkőzött le Britney Spearshttp://www.life.hu/trend/20150204-britney-spears-sajat-fehernemukollekcioja-kedveert-vetkozott-le-fehernemure.htmlUgyan ki tudná jobban reklámozni a saját, külön bejáratú fehérneműkollekcióját, mint maga a popsztár?TrendOrigoMerész bikiniben ünnepelte születésnapját a fürdőruhamodellhttp://www.life.hu/trend/20150716-natasha-oakley-a-szuletesnapjat-is-bikiniben-unnepelte.htmlAz immár 25 éves Natasha Oakley még a születésnapján sem vált meg a ruhadarabtól, amelynek álommelóját is köszönheti.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.