jótékonysági rendezvény Kelly Rohrbach Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meg kell hagyni, nincs rossz ízlése Leonardo DiCapriónak. Új választottja ugyanis nemcsak csodaszép, de remek stílusa is van - nézzétek csak!

Kelly Rohrbach is ott volt csütörtök este a Leonardo DiCaprio rendezte jótékonysági rendezvényen St. Tropez-ban. A szemtelenül szőke és fiatal modell egy csodás levendulaszínű csipkeruhát viselt, ami tényleg remekül állt neki. Ebben csak az a vicces, hogy tavaly épp ezen a rendezvényen Leo akkori kedvese, Toni Garrn is egy nagyon hasonló csipkeruhát viselt, csak más színben. A két szépségről készült fotót ITT meg is nézheted!

Forrás: Sports Illustrated

Leonardo DiCaprio az élet császára

Leónál a házasság ugyan még nincs tervbe véve, de mivel novemberben betölti 41. életévét, a számadás ideje már közeleg. Lássuk, milyen szépségek szerepelnek a trófeái között!

5 tipikus hiba, amit minden nő elkövet a fodrásználhttp://www.life.hu/trend/20150721-5-tipikus-hiba-amit-minden-no-elkovet-a-fodrasznal-tokeletes-hajvagas-vilagnapja.htmlMég mindig keresed a tökéletes színt, fazont, és úgy érzed, valahogy sosem lesz az igazi a frizurád? Régen voltál már igazán elégedett a tincseiddel? Egy jó haj mindig az ápoltság szimbóluma, és amennyire könnyen feldobja, olyan könnyen tönkre is teheti az összképet. A tökéletes hajvágás világnapja alkalmából a Life.hu mesterfodrásza, Vadon Zoltán segítségével összeszedtük azokat a tipikus hibákat, amiket hajlamosak vagyunk elkövetni a szalonokban. TrendOrigoVajna Timi dekoltázsától feljebb csúszik a hőmérő higanyszála ishttp://www.life.hu/trend/20150722-vajna-timi-andy-vajna-felesege-ibiza-tengerpartjarol-villantott-dekoltazst.htmlAndy Vajna felesége teljes gőzzel belevetette magát a nyárba: egészen Ibizáig utazott, hogy villantson egyet.Trend--Zimány Linda külseje teljesen megváltozott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150722-zimany-linda-hosszu-hajabol-rovidet-vagatott.htmlZimány Linda régóta hosszú hajjal hódított, most viszont nyáriasra vette a figurát, és megszabadult a hosszú tincsektől. TrendOrigoIlyen dögös reklámot még nem láttunk! Meztelen nők puncitáskákat mutogatnak (18+)http://www.life.hu/trend/20150722-a-damnsel-taskamarka-reklamjaban-meztelen-nok-tancolnak-es-puncitaskakat-mutatnak-be.htmlA DAMNsel táskamárka új kollekciója nem mindennapi. És az sem, ahogyan reklámozzák azokat.TrendOrigoNagypapa-külsőt villantott Pierce Brosnanhttp://www.life.hu/trend/20150722-nagypapa-kulsot-villantott-pierce-brosnan.htmlAz elmúlt 20 évben Malibun élő Pierce Brosnan új filmjének forgatása miatt látogatott vissza otthonában, Dublinba.TrendAFPLeonardo DiCapriót még sosem láttuk ilyen lepukkantnakhttp://www.life.hu/trend/20150721-leonardo-dicapriot-vilaghiru-szineszt-meg-sosem-lattuk-ilyen-lepukkantnak.htmlAz egykoron jóképű színészt és kedvesét, Kelly Rohrbachot Malibuban kapták lencsevégre. Bár ne tették volna...Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.