Kulcsár Edina Baywatch-lánynak öltözött - szuperszexi fotó

fashion week modell szépségkirálynő Baywatch Kulcsár Edina fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina Baywatch-lánynak öltözött, így pózolt egy vitorláshajón.

A szuperszexi szépségkirálynőről profi fotós készített gyönyörű képet. Az elkészült produktumot azonban sokan támadják: Edina közösségi oldalán olvasható kommentelők közül többen a túlzott photoshop alkalmazását említik, míg mások arról beszélnek, Edina minden képen csodaszép. A fotót ITT nézheted meg.

Nos, bármikor amikor egy selfie-t csinálsz magadról az százszor jobb. Ez nem téged minősít, hanem a fotóst és az utómunkát.

Uramatyám Edina!!!Ez gyönyörű! Iszonyú szexi, még női szemmel is

Kulcsár Edina Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Edina a dícsérő szavak közül a fentit különösen becsesnek érni, hiszen azok egy nőtől érkeztek. Így reagált a kommentre:

"Nagyon szépen köszönöm, hogy még vannak olyan emberek, mint például te is!!!
Olyanok, akik nem féltékeny szemmel néznek a másik nőre! Szerintem nekünk nőknek, sokkal jobban esik az elismerés, egymástól, mint férfiaktól! Illetve inkább úgy mondanám, hogy nagyobb elismerés, hiszen mi kritikusabbak vagyunk!"

Elképesztő stílusbaki: hogy néz már ki Katie Holmes?http://www.life.hu/trend/20150805-elkepeszto-stilusbaki-hogy-nez-mar-ki-katie-holmes-piros-mintas-leggingsben-tusarkuban-hatizsakkal.htmlKatie Holmes - a szerény, mindig csinos és elegáns színésznő, aki már-már szürke egérként tűnik fel egy-egy eseményen, ezúttal nem bízta a véletlenre: elképesztő outfitjének hála minden szempár rászegeződött. Trend--Bugyik és melltartók között pózol Dobó Kata - szuperszexi fotóhttp://www.life.hu/trend/20150723-bugyik-es-melltartok-kozott-pozol-dobo-kata-szuperszexi-foto-egy-reklamkampany-reszekent.htmlDobó Kata nekivetkőzött a nagy hőségben. És milyen jól tette! Szuperszexi képek születtek. Trend--Lesifotó: smink és melltartó nélkül sétálgat Sienna Miller http://www.life.hu/trend/20150722-lesifoto-smink-es-melltarto-nelkul-setalgat-sienna-miller-szineszno.htmlA világsztároknak is vannak rossz pillanatai. Éppen egy ilyet örökített meg egy lesifotós Sienna Miller színésznő életéből.Trend--Zimány Linda is beszállt az Il Bacio de Stile aukcióbahttp://www.life.hu/trend/20150721-zimany-linda-is-beszallt-az-il-baco-aukcioba.htmlJúlius végén zár be Gattyán György luxusáruháza, az Andrássy úti az Il Bacio Di Stile. Az utolsó napokban a méregdrága termékeket árverésen lehet megszerezni, jóval az eredeti ár alatt. Zimány Lindának is felcsillant a szeme egy táska láttán…TrendOrigoBréking! Lindsay Lohan újra dögös - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20150717-lindsay-lohan-ujra-dogos-fotot-posztolt-az-instagramjara.htmlLindsay Lohan neve az utóbbi időben nem csodás külseje, brilliáns elméje vagy remek színészi teljesítménye kapcsán került előtérbe. Mostanáig.TrendOrigoAtyaég! Hogy néz ki Melanie Griffith?! http://www.life.hu/trend/20150716-atyaeg-hogy-nez-ki-melanie-griffith-plasztikrem-lett-es-szornyszulott.htmlAz 57 éves színésznőről legutóbb készült fotók megrémítettek bennünket. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.